Recenze Synology DS118

Recenze Synology DS118

Disková stanice Synology DiskStation DS118 sedne do domácího i kancelářského prostředí, kde se uplatní jednoduše ovladatelný NAS s celou plejádou funkcí pro jeho využívání. Ukládejte data ze všech zařízení, zálohujte dokumenty, přehrávejte multimediální soubory přes DLNA a získejte osobní cloud pro sdílení souborů mezi vašimi přáteli a rodinou. Pro službu Video Station a aplikaci DS video…

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

Intuitivní OS a podpora výrobce

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Ucházející cena za multimediální centrum. a osobní cloud. Kupoval jsem jej proto abych systém pochopil a něco se nového naučil. Nyní mi dobře slouří.

Je jen pro jeden disk. Ale mám více možností, tak zálohy dělám jinak.

Vynikající zařízení, když se dobře nastaví tak šlape bez problémů. Pro zařízení je hodně programových balíčků.

Registrovaný uživatel3. února 2022

Předčilo mé očekávání, oproti předchozímu úložišti od WD My Cloud

mohlo by být levnější, mohl by mít nastavitelný plán na provoz ventilátoru

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Sympatický malý NAS, nezabere mnoho místa, je tichý (s WD RED+). Malá spotřeba, dostatečný výkon CPU, dostatečná paměť RAM. Vhodný i pro kamerový systém - zvládá v pohodě zároveň s DS video a zálohováním. Skvělé ovládání a nastavování.

Pro své určení nemá nevýhody ,či zápory.

Svůj účel plní skvěle.

Registrovaný uživatel24. května 2021