Robotický vysavač Recenze Symbo Laserbot 650

Recenze Symbo Laserbot 650

Robotický vysavač a mop 2v1 Symbo Laserbot 650 vysává a mopuje. Inteligentní Smart Laser navigace využívá VSLAM laser, gyroskop, infračervené senzory. Určen pro všechny typy tvrdých podlah. Má vysoký sací výkon.

Martin Maršík28. července 2025

Aplikace jiz neexistuje na google play... Mrtvy produkt. Na webu "vyrobce" je stale link na google play ale aplikace chybi. Asi se pokousel byt skoro ceskym produktem co mluvi cesky...

Registrovaný uživatel16. března 2021

líbí se mě jeho velikost-menší,všude se téměř vejde,není to jeden z těch ohromných a přitom má nádobku na smetí dost velikou pěkně si vytrasoval cestu a již tak jezdí pořád,docela tichý,bez problému přejíždí z místnosti do místnosti-nemám vysoké prahy,jen lišty mezi plovoucí podlahou a kobercem,za 22.minut udělá 26.metrů a zůstatek nabití-79-81 %.-jak kdy. Zkoušel jsem ho co vydrží a když zajel do stanice,tak zas zapl a jel 4x-104metrů-a na hraně dojezdu-90-92.minut.Vyjede v obývacím pokoji i na kobereček pod stolkem - 1.6cm.Do ničeho nenaráží,jenom prvních 50.cm - co vycouvá ze stanice a než se při rozjezdu srovná.Pak už přesně podle své mapy.

Vydrží na jedno vysávání : 23metrů-23.minut a zůstatek 79-80%-,mám byt 50m a z toho pro robot 23m a vyčistí za 23.minut.Takže odhaduji,že těch 100 minut vydrží. Za 3.týdny žádný problém - akorád asi 2x jsem ho musel znova spárovat s mobilem.Ale to je hned.Nevím proč se rozpojí to spárování,ale to není problém - během 1.minuty je zas spárovaný.

S vysavačem jsem velice spokojen a všem doporučuji.100% - spokojenost.Ještě by to chtělo aby uměl lítat a vyčistil i poličky a stolky.

Registrovaný uživatel12. března 2021

Velka spokojnost. Moderny dizajn, funguje ako ma. Aplikacia tiez funguje dobre a pravidlne instalujem updaty.

Registrovaný uživatel26. února 2021

je levný

- po spuštění se v 9 z 10 případů zmateně točí vypíná zapíná popojíždí i přes to, že podle mapy v aplikaci ví kde je. Takže nastává vždy nekonečný boj s robotem, kdy ho různě posílám do základny, zkouším vypínat, zapínat a po několika pokusech se mi obvykle podaří docílit toho, aby začal něco dělat. - Když už se rozjede a začne vysávat, neznamená to, že práci i dokončí. Klidně se v půli práce zmate a buď jede do základny nebo začne zmateně popojíždět, i když podle mapy opět ví kde je. - v aplikaci mi neustále mizne rozdělení místností z nejasných důvodů. Jediný způsob jak ji získat zpět možnost rozdělení, je nechat udělat celou mapu znovu. Popravdě jsem na to už rezignoval.

Zkusím reklamovat a jestli se s prodejcem dohodnu, poohlédl bych se po jiném výrobci.

Registrovaný uživatel22. února 2021

Vysává systematicky a dobře dobrý přechod z plovoucí podlahy na koberec zvýšení výkonu při vysávání koberce tichý dobře vysává zvířecí chlupy

aplikace - vymazávají se mapy

Registrovaný uživatel19. února 2021

Máme ho krátce, zatím použit cca 5x, ale velká spokojenost. Prakticky nemáme koberce, pouze dlažbu a plovoucí podlahy, a poměrně dost se u nás práší. Tzn. tak 1x za 2 týdny důkladný úklid vysavačem a vytřením a v mezidobí co 2-3 dny vypustíme robůtka, který obnoví bezvadný stav. Zvířata nemáme, prahy také ne, systematicky uklidí místnost po místnosti. Symbo jsme vybrali po porovnání parametrů a taky podle recenzí.

Zatím jsme žádné neobjevili.

Do podobných podmínek rozhodně doporučujeme.

Registrovaný uživatel12. února 2021

Vysává pěkně, není nic, co by se nedalo vyřešit na místě.

Někdy vysává chaoticky, zamotávají se mu vlasy do kartáčů, pak přestane vysávat úplně.

Spokojenost, 80%.

Registrovaný uživatel11. února 2021

dobře vysává i vytírá snadně nastavitelná a srozumitelná aplikace

přestože má vytvořenou mapu, vynechá posledních 40cm nemluví česky přes ovladač ho nejde vyslat, kde chci

na 60% splnil mé očekávání ušetří čas a ruce

Registrovaný uživatel1. února 2021

zatím spokojenost, pomoc při úklidu, dobrá apka v mobilu, používám denně.

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Spolehlivý, snadno se dá ovládat pomocí telefonu

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Dělá to co má.

Trochu nepřehlední phone aplikace.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

Laserová navigace = lepší orientace v prostoru a systematičnost úklidu Vysává dobře

slabší vytírání

dobrý poměr ceny a výkonu - za ty peníze dobrá volba

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

běžný každodenní úklid ok vytírá celkem ok

chyby alikace Symbo Home Blue ztratí se celá mapa nelze vymazat místnosti ikdyž to aplikace umožňuje stejně k výmazu nedojde

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Dobře se orientuje v prostoru. Pobíhající děti před ním mu nevadí. Uklízí systematicky

Menší výdrž baterie-máme ale větší dům . Občas se nahrajou mapy přes sebe a nemohu ho pak poslat jen do určité místnosti. Musím uložit novou mapu a pak je to už ze se OK