Recenze Syma Z6Pro

Jedná se o nádherný RC dron, který je skládací a ideální na cestování. Navíc je uložen v designové brašně, o to pohodlnější je vzít si ho kamkoliv s sebou. Střídavé motory jsou nejen silnější a odolnější, ale také je celkový provoz dronu méně hlučný a stabilnější. Navíc je možné přepínat mezi 2 režimy, vysokorychlostním a pomalejším režimem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Syma Z6Pro je dron, který vyniká ovladatelností a kvalitou videa, ale má opakované problémy s mobilní aplikací. Pro uživatele, kteří hledají spolehlivý dron pro základní použití a nezáleží jim na propojení s aplikací, může být vhodnou volbou.

• Dobře ovladatelný
  • Solidní kvalita videa a fotografií
  • Odpovídá popisu produktu
  • Praktický kufřík v balení
  • Vyniká spolehlivostí
  • Problémy s připojením k mobilní aplikaci
  • Nestabilní aplikace
  • Nejde stáhnout mobilní aplikace

Jiří26. října 2025

Vše funguje jak má, až na apku, jinak pět hvězdiček

Nejde stáhnout apka, nevím proč. Budu řešit.

vaclavcerman12. března 2025

nestabilní aplikace

Za tu cenu dobrá volba jako první dron s GPS

Registrovaný uživatel18. května 2024

Lehký, snadné ovládání, velký dolet, dobrá cena, krásné zpracování a hodně si nechá líbit. Vyniká spolehlivostí a líbí se. Bohužel jsem si ho užíval necelý týden a byl mi ukraden, když jsem si na chvilinku odskočil na toaletu !

Nedokázal jsem ho spárovat s mobilní aplikací. Ale není to proto, že by to nešlo, ale problém s připojením na Internet. Nedostatky jsem nestihl pro krádež dronu zaznamenat

Určitě spokojenost

moped21. března 2024

Spokojenost s rychlím vyřízením i dodáním. Obchod doporučuji všem.

petr.schejbal10. března 2024

Odpovídá popisu.

Odpovídá popisu, sada vrtulí navíc, praktický kufřík.

akdub7. března 2024

Nejde se spojit z mobilem.

jiri.mastik12. února 2024

Zatím není odzkoušeno, takže spoléhám na uvedené TTD produktu.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2023

Dosud jsem létal jenom málo, takže první dojmy: dobře ovladatelný, solidní video i foto.