Dron Recenze Syma X5C

Recenze Syma X5C

Syma X5C je model kvadrokoptéry střední velikosti, který je díky dobré stabilizaci vhodný i pro začátečníka. RC model je dodáván s 2Mpx kamerou s režimem videa či zaznamenávání fotografii. Klíčové vlastnosti - HD kamera s vysokým rozlišením - pro začátečníky i zkušené letce - 6osý gyroskop pro stabilizaci letu Dron Syma X5C s HD kamerou Kvadrokoptéra Syma X5C disponující vynikajícími letovými…
od 1 578 Kč

CoVybrat.cz
Hodnocení: 48 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Dron se ve vzduchu snadno ovládá a je stabilní. Potěší vás také dobrá odolnost proti pádům a nárazům. Nabíjení baterií přes USB není šikovné, dron si neporadí při silnějším větru a světelná signalizace vybití není ve vzduchu dobře vidět.

Více na CoVybrat.cz

kamera

dobrá odolnost vůči pádům a nárazům

možnost provádět základní akrobacii

nepraktické nabíjení baterií

špatný audiozáznam z kamery

mila.jancikova29. prosince 2023

dárek

Registrovaný uživatel24. října 2022

Kvalitní dron za málo peněz

Přišel mi jiný dron než jsem si objednal, takže jsem musel vážit cestu do Mochova.Stalo se mi to zde již podruhé.

Příjemní prodavači, kvalitní drony,bohužel Mochov je trochu z ruky.

Registrovaný uživatel3. února 2022

Tichý, skvěle lítá

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Splnil mé očekávání

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Zatím nerozbaleno je dárek

Registrovaný uživatel22. května 2021

Kvalita, dobré letové vlastnosti!

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Nejlepší dron pro začátečníky

Prostě ten nej dron

Registrovaný uživatel21. února 2021

Dobrá cena, dobrá ovladatelnost, pro začátečníky ideální,kamera dostačující pro amatérské video nebo fotografie, možnost dokoupení náhradní baterie, dobrá dostupnost náhradních dílů.

Nelze ovládat přes chytrý telefon.

Za mě pro začátek ideální dron.

Registrovaný uživatel12. února 2021

Snadné ovládání.

Registrovaný uživatel2. ledna 2021

Ideální pro začátečníky Příznivá cena Poměrně kvalitní provedení Přežije i pády z velkých výšek bez viditelného poškození. Funkce backflipu

Kvalita záznamu kamery

Zajímavý dron do začátku. Doba letu cca 10 minut (chce to přikoupit více aku na okamžitou výměnu po vybití). Ovladatelnost je snadná, ale chce se to naučit vytrimovat (pokud není před letem zkalibrován na dokonale vodorovné podložce, tak utíká do stran). Kamera je spíš pro srandu, dá se to odmontovat – váha je okolo 100 g, takže bez kamery lze provozovat bez registrace. Už nám spadl z docela velkých výšek (začátečnické chyby) na tvrdý povrch a překvapivě nemá na sobě ani škrábanec.

Registrovaný uživatel3. prosince 2020

Levný dron pro vnučku. Dobře ovladatelný a kamera celkem slušná.

Snad zatím nic. Akorát je potřeba koupit ještě jednu baterii pro umožnění delšího létání. C

pepik knedlik1. prosince 2020

nízká cena

kamera a foták téměř nepoužitelný letově totální šunt malej dosah vysílače, uletí a můžeš hledat

nekupovat jsou to vyhozené peníze

annadurisova15. července 2020

Všechno super, kvalita