Dron Recenze Syma X20P

Recenze Syma X20P

Syma X20P je opravdu nabitá skvělými vlastnostmi. Model je velmi jednoduchý na ovládání a je též vybaven barometrem, díky němuž již neřídíte přímo otáčky motoru, ale ovládáte pouze směr a natočení dronu (tzn. výška se udržuje automaticky). Mezi další vlastnosti tohoto modelu patří Automatický start a přistání a funkce kompas a Flip umožňující otočku od 360°.

Milos.kuzelovsky24. července 2025

Třetí den hned uletěl

petr.kobrle30. června 2025

Jako nový léta fakt pěkně

Po pár dnech se samovolně v letu vypne a spadne ..

janfis2. ledna 2025

Malý ,skladný, odolný Využití doma i venku Vhodný pro začatečniky

Za tu cenu super zábava. \

manaskova29. prosince 2024

lehký, osnadno ovladtelný

bret.ch10. dubna 2024

Vynikající hračka pro vnuka ( 6 let ) pro učení ovládání dronu ve 3D prostředí, koordinaci pozornosti a reakcí. Ovladatelnost a citlivost pro tyto účely velmi dobrá. Miniaturní velikost umožňuje použití v interiéru, venku trochu vadí i menší vítr. Krátká doba nabíjení - 40 minut

Malá výdrž baterie může být i výhodou - alespoň je naordinována pauza.

Milan21. března 2024

parádní hračka

Paul5. března 2024

Za málo peněz hodně srandy

Krátká doba letu

Pepan6. prosince 2023

Maly ale sikovny...

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

Dobrý cvičný dron do bytu

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

co se psalo v popisu dronu, to platí

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Lítá cca 6 minut a nabito za 40 minut, což je podle mě ok. Syn (10 let) je spokojený a neměl problém se s dronem naučit letat

Určitě doporučuji všem. Je malý a tak ani nezabere místo.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Chtěl jsem jednoduchého drona pro syna. Je to jeho první dron, tj. hlavní cíl byla jednoduchost ovládání. Dron umí sám vzlétnout a přistát, umí udržovat pozici ve vzduchu, headless mód, a pár dalších drobností. Dron létá několikrát do týdne a syn je velmi spokojený (a já samozřejmě také :))

Nabití baterie nevydrží až tak dlouho, jen asi 5 minut letu. Není to špatné, ale je to asi jediná věc, kterou by se mi líbilo vylepšit.

Skvělý malý domácí dron za velmi příjemnou cenu.