Handsfree Recenze Swissten Ultra Light UL-9 černý

Recenze Swissten Ultra Light UL-9 černý

Bluetooth headset Swissten Ultra Light UL-9 je vhodný pro všechny, kteří preferují uživatelskou přívětivost a každodenní pohodlí. Funkční vzdálenost mezi headsetem a vaším mobilním telefonem je 10 m.

Registrovaný uživatel14. srpna 2022

Rozhodně jsem spokojená a obchod doporučuji....

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

dobrý dosah, dobrá výdrž baterie, skvěle drží v uchu

Registrovaný uživatel17. září 2021

perfektni zpracovani

Velice slaby zvuk,

nepouzitelne

Registrovaný uživatel21. května 2021

Měl jsem headset této značky v první verzi a byl naprosto dokonalý.Dosah,stabilita,čistota zvuku i ovládání na 1.Měl jen jednu chybku,a to křehkou obroučku za ucho,která velmi rychle praskla(v řádech dnů).Díky výstuze špuntu se ale po dlouhou dobu dalo používat i bez obroučky.Vyměnil jsem starý kus za nový a přišlo bohužel zklamání...viz zápory.

U nové verze zůstala kvalita dosahu i připojení,ale totálně šel do háje zvuk.Headset lze používat jen v prostředí bez vnějšího hluku,jakmile došlo na použití v jedoucím automobilu nebylo téměř nic slyšet,headset se musí domačkávat do ucha a tím pádem ztrácí smysl.

Tímto se omlouvám obchodu a velmi mne mrzí,že musím ohodnotit takto.Vztřícnost a prozákaznický přístup obchodu je na jedničku.Mám i jiné výrobky této značky a slouží dobře,ale Headset mne novou verzí zklamal.Pokud se někomu povede sehnat původní výrobek,mohu jen doporučit(větší balení z části průhledné),ale nový jen do tichého prostředí(malá papírová krabička celá neprůhledná)

Registrovaný uživatel28. března 2021

Nejde více zesílit. Při větším hluku jde špatně slyšet. Je hodně citlivý na dotyk-přeruší se spojení.

Registrovaný uživatel28. března 2021

Veliká spokojenost ,rychlé dodání