Recenze Swissten S-GRIP M3

Toužíte po držáku do auta pro svůj mobilní telefon, který je malý, stylový a nijak nenaruší interiér Vašeho automobilu? Pak je magnetický držák Swissten pro Vás to pravé! Držák funguje na magnetickém principu. Je určen k připevnení na větrací mřížku ve vozidle. Součástí balení je kovový lepící žeton, který je určen k nalepení např. na zadní kryt Vašeho telefonu, GPS atd.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 14 recenzí pomocí Seznam AI

Swissten S-GRIP M3 je spolehlivý držák s pevným magnetickým uchycením, který zvládá i náročnější jízdní podmínky. Vyniká jednoduchou manipulací a kompaktním designem, ale vyžaduje opatrné umístění kovové destičky, aby nebránila NFC platbám. Pro většinu uživatelů je vhodný, pokud se respektují jeho specifika.

• Silný magnet drží telefon pevně i přes obal
  • Jednoduchá manipulace jednou rukou
  • Možnost natočení displeje díky kloubu
  • Malý a nenápadný design
  • Snadno se instaluje a připevňuje
  • Kovová destička může bránit NFC platbám
  • V mřížce od topení vyžaduje nalezení správné polohy
  • V zimě je nutné ventilátor uzavřít, aby telefon nezahříval
  • Občas je nutno držák domáčknout v mřížce

petrikova.k8. ledna 2025

Velký a silný magnet, vystupuje nad ventilační mřížku, takže telefon drží velmi dobře.

Registrovaný uživatel14. července 2024

Silny magnet

Jiri97825. března 2024

- snadná instalace - jednoduché připnutí a odepnutí mobilu za pomocí magnetu - mám plíšek v obalu mobilu S23, NFC funguje - v Chorvatsku při vyšších teplotách doporučuji schovat do stínu

Registrovaný uživatel17. února 2023

drží dobře

Registrovaný uživatel26. července 2022

Velmi dobrý super

Registrovaný uživatel30. dubna 2022

Drží krásně i těžký tablet Komfortní - nemusíte nic mačkat abyste mohli rychle vzít do ruky telefon Nepadá ani při velkých otřesech (ani tablet)

Jsem plně spokojena i přítel který to měl jako dárek

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Snadno lze namontovat na palubní desku, je na něj dobře vidět,nepřekáží při řízení...

použili jsme ho při cestě k moři jako držák na navigaci a skvěle se osvědčil.d

Registrovaný uživatel23. července 2021

Jsem spokojená doporučuji

Registrovaný uživatel13. července 2021

Otestovano na prisernych okreskach a prekvapive opravdu drzi. Kovovy platek je tenky, pod obalem telefonu nevystupuje, ani se nemusi lepit.

Obcas je nutne drzak v mrizce domackout. Vterinova zalezitost, ktera se da vzhledem k cene prehlednout.

Registrovaný uživatel26. června 2021

Malý, perfektní systém uchycení.

Sám mobil neudrží, je nutná ocelová destička, která je součástí balení v několika kusech. Destičku je třeba nalepit na vyzkoušené místo mobilu, aby se nebránilo čipu NFC při bezkontaktní platbě.

Registrovaný uživatel26. března 2021

Magnet pěkně mobil drží, přesto lze sundat jednou rukou - skvělé. Držák je malý, nenápadný. Nevadí ve výhledu. Mobil se dá bez problémů natáček - magnet je na kloubu. Už nikdy přísavku nebo nějaké rádoby neklouzavé podložky...

Tak jako u všech držáků na ventilaci - daný ventilátor se musí v zimě uzavřít, protože by topení telefon zahřívalo.

Registrovaný uživatel6. února 2021

Silný magnet

Moc nedrží v mřížce od topení. Musí se hledat správná poloha, aby držák pevně držel telefon.

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

+ telefon drží na místě i přes větší hmotnost a to i na nerovných a děravých silnicích + bezvadně padne i do zapuštěných dýchacích otvorů + jednoduchá manipulace jednou rukou + možnost natočení displeje díky kloubu

- zatím jsem žádný nenašel

S výrobkem jsem za tuto cenu velmi spokojen

Registrovaný uživatel12. ledna 2020

malý, silně drží i přes obal telefonu, na výběr z mnoha velikostí kovových destiček.

bez obalu telefonu opravdu silně drží, zabránilo to nfc platbám (kovová destička pro magnet)