Recenze Swissten Gravity S-Grip G1-R1

Recenze Swissten Gravity S-Grip G1-R1

Gravity držák S-GRIP G1-R1 je určen pro připevnění na palubní desku. Sofistikovaný gravity mechanismus je ideální pro manipulaci jednou rukou. Držák telefon uchytí ve třech místech na principu váhy telefonu a gravitace. Držák je vhodný pro většinu smartphonů na trhu.

kamiljurecka1. listopadu 2024

Nedrží

segec26. října 2024

Odlepuje se nedrží na přístrojové desce.

lenkamaskova21. října 2024

Produkt mi nebyl stále doručen, čekám skoro již 4měsíce. E-shop nekomunikuje, ačkoli produkt urguji, žádám o info možného doručení. Na základě dalších recenzí již nedoporučuji objednávat u tohoto e-shopu.

slamak4423. května 2024

Instalace bez problému, dobré řešení

Poslední díl - úchyt mobilu be vložení mobilu za jízdy hodně chrastí.

Pavel5. prosince 2023

Maximální spokojenost Na palubovce výborně drží

Bez tlf. trochu chrastí

Určitě doporučuji

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Nepřekáží ve výhledu, dle zákona.

Škoda,že nemá klasickou přísavku na páčku! Až bude vedro jsem zvědav, jak bude držák držet. Bez uchycení telefonu je držák trochu hlučný, ale dá se to vyřešit. Jinak jsem spokojen.

Celem slušný.

PSr28. května 2022

Nedrží na palubní desce.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Nejlepší držák, co jsem kdy měl

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Vůbec to nedrží, ale reklamaci se mi nechtělo posílat :)

Registrovaný uživatel23. července 2021

Výborně drží mobil i na palubce Dobře vypadá.

Bez zatížení hlasitě chrastí Jinak nic

Registrovaný uživatel14. července 2021

Drží a to je důležité, takže spokojen.

Registrovaný uživatel6. června 2021

Držák naprosto nelze ukotvit na materiál palubní desky. Volkswagen Passat B8. Možná by jeho lepivá plocha držela na skle, ale pro takovou instalaci samozřejmě není určen. Nechtělo se mi improvizovat pomocí nějaké 3M oboustranné lepící pásky - držák jsem zahodil a koupil model na zavěšení do mřížky ventilátoru.

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Jednoduchý , drží na palubce jak přibitý

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

Nedrží přilepený na palubní desce, za jízdy rachotí.

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Snadná montáž, neblokuje výstup topení, zatím drží na palubce, lze v držáku dobíjet mobil.

Z mobilu je třeba sundat pouzdro, jinak špatně v držáku drží. V úchytu na přísavce nelze otáčet, tak že před přilepením nutno zvážit natočení celého držáku.

Viz klady a zápory.

Registrovaný uživatel10. srpna 2020

Oproti držákům ve ventilaci drží dobře, na první pokus, po přilepení na pravý okraj plochy nad palubní deskou za volantem, která nebyla dost rovná, se do rána odlepil, ale na druhý pokus na rovnou plochu otvírací schánky už drží bezvadně (Škoda Octavia II 2006). Před jeho nákupem doporučuji dobře zvážit možnost/plochu umístění. Pohodlné rychlé umístění a vyjmutí.

Když je při jízdě držák prázdný a vzadu se nepřepne poloha zamknutí držících čelistí, při jízdě chrastí. Po zamknutí minimálně.

Dobrý poměr cena výkon, uživatelsky pohodlný.