Recenze Swissinno Classic 1 702 001

Swissinno Classic 1 702 001 je klasická drátěná past na hraboše, vhodná na zeleninové a květinové záhonky. V sadě se nachází 2 kusy pasti a návod k použití.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Swissinno Classic 1 702 001 je účinná past na krtky, která při správném nastavení a umístění přináší rychlé výsledky. Uživatelé oceňují její silný mechanismus a cenovou dostupnost, i když instalace vyžaduje určitou námahu a může narušit okrasné trávníky.

• Účinné na odchyt krtků
  • Rychlý výsledek
  • Cenově přijatelné
  • Silný mechanismus
  • Balení obsahuje dva kusy
  • Vyžaduje správné umístění a nastavení
  • Nutnost kopání a hrabání při instalaci
  • Může být nevhodné pro okrasné trávníky

pavel16. října 2024

perfektně funguje

jiri_bret18. prosince 2023

perfetkní , funkční!!!!

Doporučuji, problém na zahradě vyřešen:-)

Registrovaný uživatel17. března 2023

- nízká cena - perfektní jako hlavolam - pokud to člověk v životě neviděl, stráví pár minut nad přemýšlením jak to má nastavit (jeden víkend jsem tím bavil všechny kdo přišli) - má to velkou sílu, takže očekávám vysokou účinnost - v balení jsou dva kusy

- zatím jsem nic nechytl (ale neříkám že je to nutně problém výrobku, možná je protivník moc mazaný :-D ) - kvůli instalaci je potřeba docela dost hrabat a kopat, asi se to úplně nehodí na výstavní a okrasné trávníky

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Kupuji pravidelně. Opravdu funguje.

Registrovaný uživatel2. června 2022

Vyzkoušel jsem různé druhy pastí - sklenice zakopaná v zemi, trubková past, propichovací past, ale ty mi nepomohly v boji proti krtkům. Až tato past přinesla úspěch. Vzhledem k ceně je velmi účinná, jenom se musí přijít na správné umístění pasti do díry, zajistit jí proti odtlačení a opatrně ji zakrýt, aby krtkovi netáhlo do chodbiček. První dva pokusy mi krtek zhatil, ale další už se povedl.

Vzhledem k cenám ostatních pastí je tato cenově přijatelná a velmi účinná. Jen se člověk nesmí hned vzdát, když to dvakrát, třikrát nevyjde.

Registrovaný uživatel25. května 2022

Hned druhý den úlovek..

Registrovaný uživatel15. listopadu 2021

na první pokus krtek K.O

dobrá věcička

Registrovaný uživatel25. března 2021

Zahrada bez krtinců. Prostě paráda.

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

Konečně něco úččiného na krtky! Maximální spokojenost!