Určitě dochází k úlevě namoženého - postiženého místa na těle, po použití přípravku

Pomáhá !!!! Bolest ustoupila po třetím namazáním. Pěkně voní a hezky se roztírá.
Doporučuji všem, aby vyzkoušeli. Za mě super.
konzistence dobrá, pocit po aplikaci dobrý, vůně a intenzita během masáže dobrá
nemám pocit,že bolest v kolenou mi ustupuje
tonoucí se i stébla chytá
Dobrá vstřebatelnost, úleva od únavy.
Je úžasný
Pomáhá na bolest.
bolesti ramen menší úleva
Babička mazání používá delší dobu a je velmi spokojená.
Příjemně chladí a ulevuje od bolesti.
Prostě funguje, doporučuji.
dobře působí na unavené nohy
zatím nejúčinnější mast na bolest
Toto Konopíčko mě vyhovuje a pomáhá.
Je dobré.
Používám ho již dlouho,dříve hřejivé na páteř,a teď jsem zjistila,že mi na nohu po zlomenině velmi pomáhá chladivé Konopíčko.Vyzkoušela jsem spoustu růžných gelů,ale opravdu mi uleví jen tento.
Źádné,jen u mne vyzvedávání
Vše super.Už jsem dlouho členem vašeho klubu,ale kdysi jsem sháněla lék na na vysoký tlak,a narazila jsem na vaši lékárnu Na Moráni.Doporučili mi registraci a já jsem chvíli nic neodebírala.Později mi přišla e-mailem nabídka na léky v akci 1+1 k narozeninám a svátku..Objevila jsem Konopíčko a za něj i přístup persoálu děkuji.
Kušková Anna
annakuskova@seznam.cz
mám s ním dobré zkušenosti
Konopíčko chladivé jsem začala používat na doporučení a jsem s ním moc spokojená
manželovi pomáhá na neuropatii nohou.
Splnilo vše, co jsem očekával.
Velmi dobrý gel, dobře vstřebatelné.
uleví od bolesti