Prachovka Recenze Swiffer XXL Duster Kit násada + 2 prachovky

Recenze Swiffer XXL Duster Kit násada + 2 prachovky

Rozlučte se s prachem, vlasy, chlupy a nečistotami. Prachovka Swiffer zadržuje prach, vlasy, alergeny z roztočů a také chlupy z koček a psů. V balení s teleskopickou násadou o délce 90 cm. Má tisíce speciálních nadýchaných vláken, která přizpůsobují svůj tvar tak, aby prachovka dosáhla do všech koutů.

Alena28. května 2025

Vše v pořádku jsem moc spokojená

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

Vše dobré.

Dobrý pomocník hlavně pro manželku.

mfarova26. dubna 2024

velký pomocník při úklidu

Registrovaný uživatel18. září 2023

Nastavení polohy, uvidíme jak dlouho vydrží...

Registrovaný uživatel14. září 2023

dá se prát, docela dobře se s tím utírá prach, teleskopická tyčka je fajn, dá se prát

trochu menší než jsem očekávala

tak používám a po každém použití vyperu, trošku se zacuchává, ale jo, docela dobré

Lenka Hladíková10. května 2023

- nastavitelná rukojeť až na 90 cm - 4 uzamykatelné polohy - snadná manipulace - přitahuje prach - nevíří prach - dostane se i na hůře dostupná místa - krásný design - přiměřená cena - splňuje to, co slibuje

Tak s touto prachovkou jsem byla nad míru spokojená, musím uznat, že mě velmi mile překvapila už jen z toho důvodu, že až doposud jsem s prachovkami neměla moc dobrou zkušenost, většinou prach vířily a ten byl pak bohužel všude, nicméně tato prachovka je takový malý zázrak nejen, že je skladná a vleze se opravdu kamkoliv, ale také lze prodloužit až na 90 cm a proto lze setřít prach i na méně dostupných místech. Navíc u ní lze nastavit 4 uzamykatelné polohy a prach přitahuje nikoliv odpuzuje jako tomu bylo u jiných prachovek. Oceňuji také snadnou manipulaci, pěkný design a příznivou cenu. Prachovka mě velmi mile překvapila.

Registrovaný uživatel24. února 2022

"Prodloužená ruka" kam při úklidu při výšce 162 cm nedostanu.

Dost nestabilní v ohybu, jen na velmi jemné ometení prachu.

Registrovaný uživatel15. února 2022

naprostá spokojenost můžu doporučit