Recenze Svorto skelet 031 dámské

Velmi tenké vložky pro podporu podélné a příčné klenby. Vyrovnávají chodidla do správného postavení a zvyšují pohodlí při chůzi. Vhodné i do užší obuvi. Ortopedicky tvarované.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Vložky do bot Svorto skelet 031 jsou podle recenzí účinné v podpoře klenby a poskytují úlevu od bolestí nohou. Uživatelé oceňují jejich tenkost a pohodlí při každodenním nošení. Drobné výhrady se týkají fixace a omezené barevné škály u kožené varianty, ale celkově jsou hodnoceny jako kvalitní a užitečné.

• Dobře podepírají klenbu nohy
  • Příjemné při chůzi a každodenním nošení
  • Tenké a dobře se vejdou do bot
  • Snadno se přehazují mezi botami
  • Poskytují úlevu od bolestí nohou
  • Fixační nálepka by mohla být větší
  • U kožené varianty by mohlo být více barevných možností

Registrovaný uživatel27. května 2026

Kupovala jsem troje najednou a tyhle byly jediné, které pomohly alespoň trochu...

Varianta 39
LUBOMÍR28. listopadu 2025

Jsou super, partnerka si je pochvaluje

Obchod mohu vřele doporučit

m.singrova15. listopadu 2025

kvalitní zboží

Varianta 39
Martin16. prosince 2024

- skutečně tvoří podporu klenby a né jako polyuretanová pěnová šimrátka co jdou promáčknout vahou 2kg. - nehrnou se se v botě a nevytváří faldy pod prsty ani při propocení nebo provlhnutí , prostě to není "hadr" - snadno se přehazují do jiného páru bot ( jsou pevné) - vzhledem k tomu, že se nejedná jen o jednoduchý výsek ale složení více komponentů je cena příznivá .

- fiixační nálepka by mohla být větší, ale stačí - u koženého provedení by mohlo být více barevných variant (no černá by asi špinila nohy)

Dobrý výrobek.

Varianta 38
Registrovaný uživatel3. května 2023

Vhodné do obuvi pro každodenní nošení. Příjemné při chůzi.

Doporučuji. Velká úleva od bolestí nohou.

Registrovaný uživatel22. května 2022

Poměrně tenké, takže se dobře vejdou do bot, přitom dobře podepírají klenbu nohy.

Varianta 40
Registrovaný uživatel12. února 2022

Super padnou do bot, přestaly mě bolet chodidla, jsou příjemné, stačí chvilka a už jsem si na ně zvykla.

Super a doporučuji.