Recenze Svorto 026 Bandáž Hallux Valgus denní pravá 36-46

Recenze Svorto 026 Bandáž Hallux Valgus denní pravá 36-46

Efektivní pomůcka pro prevenci a fixaci vbočeného palce s možností použití přes den i noc. Lze použít i pro nošení v obuvi s dostatečným vnitřním prostorem. Hlavní částí bandáže je textilní "kroužek", který se navlékne na palec a pomocí dvou elastických popruhů se suchými zipy se připevní k noze. Jejich povolením, nebo přitažením lze nastavit požadovaný tlak na palec.

karla.preradovic19. července 2025

Plni svuj ucel

edit13. června 2025

Ale po čase trocha tlačí.

Vhodné na pol dňa.

Jana22. května 2025

Bohužel zklamání. Bandáž klouže z nohy, okolo palce je moc velká a tudíž opravdu hodně dře mezi prsty. Do prostoru pro palec se vejde i ukazovák, jak je to velké, nechápu takový prostor, přizpůsobit se to bohužel nedá. Páska pod nohu je tak dlouhá, že se musí jedině ustřihnout. Chodit v tom nejde. Po 30 min. jsem to sundala. Video bohužel neodpovídá produktu, tam to vše sedí.

unihome21. května 2025

skoro nefunkční, tlačí všude hrany pásku, naprosto předraženo, jedná se jen o textilní pásek se suchým zipem v ceně tak 20kč

hrozné

milenaklimkova14. ledna 2025

Jednoduché nasazeni

Špatne drzi kolem nartu

Registrovaný uživatel17. května 2023

Strasne dře,nedá se nosit..pri uvolnění pada z paty,nepohlo ani vycpat vatovymi tampony..skoda

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Funguje jak se píše

Musím postupně prodlužovat dobu nošení,

Nelituji, že jsem objednala, nohám se ulevi

Registrovaný uživatel4. července 2022

Nesedi, neda se nastavit, pri docileni aspon lehkeho narovnani palce, musí byt utazen tak moc, ze neni mozne jej mit pres bolest na sobe, reze do meziprstoveho prostoru....

Registrovaný uživatel10. února 2022

Mezi prsty dost dře a nedá se nosit ani v pantoflích. Myslel jsem aspoň přes noc, ale po převalení byli okamžitě dole. Našel jsem mnohem levnější bandáž mezi všechny prsty a dá se nosit i v botě.

Registrovaný uživatel5. února 2022

Tlačí mezi palcem a prstem

Lituji že jsem si tento výrobek objednala

Registrovaný uživatel28. června 2021

Doporučeno praktickým lékařem. Palec opravdu odtahuje od ostatních - intenzitu tahu lze nastavit pomocí suchého zipu. Možno pouhým zapošitím zmenšit velikost oka pro palec dle Vaší konkrétní anatomie - jinak řeže v prostoru mezi palcem a ukazovákem.

Sklouzává z paty => nutné nosit s ponožkou. Možná by pomohlo vést pásek přes nárt místo pod chodidlem (na fotce není vidět), na to je ale pásek krátký.

Cena výkon - výborný poměr. Účinnost neumím posoudit, nosím krátce.