Skvělé zpracování, krásná grafika a spousta zajímavostí ze světa Cyberpunk 2077

Skvělé zpracování, krásná grafika a spousta zajímavostí ze světa Cyberpunk 2077
Kniha jde postupně a velmi plynule do detailů opravdu každého aspektu hry. Je vidět, že autoři chtěli aby vysvětlování jednotlivých témat dávalo smysl, aby kniha byla celistvá a takový menší příběh se odehrával i na pozadí knihy. Do světa i knihy bylo vloženo opravdu hrozně moc úsilí a je to znát.
Moc pěkná :)
Top cena
Spokojen maximálně
moc hezky zpracovaná kniha
Krásně stylizované
Texty zapadají do kontextu
Uvěřitelnost
Pro někoho cena
Svět vás pohltí, mně to přišlo neskutečně vtahující.
Nejdokonalejší kniha ever
Kdo má rád Cyberpunk 2077 tak tu knihu budete milovat
Perfektní, krásně spracované
Super uvedenie do sveta hry Cyberpunk 2077 a všetkým čo s tým súvisí.
Odporúčam každému fanúšikovi hry
Kniha pekná a väzba tiež. Celkový dojem je pozitívny. Pri pohľade na originálnu teda verziu v anglickom jazyku nieje čo vytknúť.
Je to moja druhá kniha zakúpená súčasne s hrou a v porovnaní z prvou ( red dead redemption 2) je to slabé vo všetkých ohľadoch. A za tu istú cenu. V už spomínanej knihe s ktorou porovnávam je všetko čo potrebujem na hranie. A bez tej knihy by som neodohral ani polovicu celkového príbehu. Táto kniha Cyberpunk 2077 je iba stručným obsahom príbehu o ktorom sa dozviem všetko v denníku počas hry. Takze konečná podstata kúpy tejto knihy sa vytráca.
Porovnávať je z čoho a ak mám dávať body od 1 do 5 tak trojka je asi ideálna na ohodnotenie práve knihy v českom jazyku. Hlavný problém je v originálne.
Knižka je pekne super spracovaná :) ľudia čo hrajú cyberpunk určite ocenia cena je tiež primeraná nemám čo vytknúť... A doprava na Východ Slovenska 5 dní čiže super :)
Cena
Veľkosť
Kvalita
Popisuje události předcházející roku 2077, takže jsem měl větší představu o tom, co se ve světě dělo a mohl tak i reagovat během příběhu ve hře. Dále popisuje frakce, zbraně a další věci, které se ve hře nemusíte dozvědět.