Recenze Svět čarodějnic: Syn času - Deborah Harknessová (2021, brožovaná)

Co je třeba, aby se z člověka stal upír? Na bojištích americké revoluce se Matthew de Clermont setká s Marcusem MacNeilem, mladým vojenským lékařem z Massachusetts, a to v době politického probuzení, kdy se zdá, že svět stojí na prahu lepší budoucnosti. Když Matthew nabídne mladíkovi šanci na nesmrtelnost a nový život, bez omezení vštípených puritánskou výchovou, Marcus se jí chopí a stane se…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Svět čarodějnic: Syn času je poutavým pokračováním předchozí trilogie, které rozvíjí příběh a svět čarodějnic, upírů a cestování v čase. Čtenáři oceňují její čtivost a návaznost na předchozí díly, i když někteří očekávali výraznější vývoj děje.

• Plynulé pokračování předchozí trilogie
  • Dobře navazuje na příběh Diany a Mathewa
  • Rozvíjí tajemný a poutavý svět čarodějnic a upírů
  • Čtivý a poutavý styl psaní
  • Zajímavé rozvíjení děje
  • Někteří čtenáři očekávali více od příběhu
  • Chybí vázaná verze

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

Takový doplněk předchozích vynikajících dílů

Čekala jsem víc

Žádný zázrak, dám si pozor na recenze, už jsem se párkrát sekla.

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Rozvíjí se tam další dej původní trilogie.

Přečetla jsem to jedním dechem.

Registrovaný uživatel14. července 2021

Pokračování výborné trilogie o čarodějnicích, upírech a cestování v čase - opět nezklamalo.

Registrovaný uživatel19. června 2021

Mám již předchozí trilogii Svět čarodějnic a Syn času je dobrým pokračováním. Doufám, že Deborah Harknessová bude pokračovat a já budu sledovat další příhody rodiny de Clermontů. Je to skvělý a tajemný svět, který (jak si představujeme) by mohl být i v tom našem neustále rozhádaném, násilnickém a válkami sužovaném světě, který ovládá pár nadnárodních společností.

Registrovaný uživatel12. června 2021

Super kniha. Moc se mi líbí návaznost na trilogii. A že se i dozvíme jqk to vypadá s Dianou a Mathewem :)

Registrovaný uživatel20. května 2021

Mám tuto knihu a angličtině, tak jsem se těšila na její českou verzi.

Škoda, že nebyla vázaná,

Registrovaný uživatel13. května 2021