Sporttester Recenze Suunto 9 Baro

Recenze Suunto 9 Baro

Hodinky Suunto 9 Baro zaujmou pouzdrem z ušlechtilé oceli, které z hodinek dělá nepřehlédnutelný doplněk. Silikonový řemínek s funkcí Easy Click, díky které je jednoduše vyměnitelný, tvoří dokonale padnoucí celek. Dotykový displej nabízí skvělou čitelnost i na slunci, díky kterému budete mít vždy přehled o všech funkcích. Displej kryje safírové sklíčko, které si uchovává svůj jedinečný lesk po…

Registrovaný uživatel28. října 2023

Lehounké,perfektně sedí na ruce, přesně měří převýšení, perfektní disain dlouhá výdrž baterie

Registrovaný uživatel12. září 2023

Splnilo mé očekávání!

Registrovaný uživatel28. července 2023

Cena kvalita

Registrovaný uživatel21. května 2021

Vizuálně moc povedené UI pěkné, trochu mi trvá se dostat ke spuštění aktivity /proti Ambit2/, ale je to o zvyku Obrazovky přehledné Spokojenost

TF ze zápěstí není úplně to pravé ořechové, ale dá se s tím pracovat, dobře připevnit a jakš-takž ty tepy budou sedět (přidává ca +10 t/min)

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

Splněný sen a počkal jsem si na fajn cenu :D využívám denně plavání v přírodě, hory brusle, běh, cvičení, kolo, zatím jsem nenašel sport co by mi chyběl k záznamu Skvělá vydrž baterky a možnost nastavit i u sportu více režimů pro vydrž Motivační- mám chuť dál sám sebe překonávat Apka intuitivní podrobné záznamy

Zatím jsem žádný neobjevil

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Objednávka byla ze strany insportline zrušena.

Registrovaný uživatel15. září 2019

- Výdrž baterie - Hezký design - Vše je plus mínus ok

- při cvičení furt mackam ty tlačítka - výškoměr mi nejde úplně správně. Na jednom místě pokaždé ukáže jinou hodnotu a na horách ukazuje cca o 120m min

Dlouho jsem rozmyslel zda Garmin nebo Suunto. Zvolil jsem suunto, mám vyzkoušeno a jsem s tím v pohodě. Příště bych již volil Garmin

Varianta White