Pánská větrovka Recenze Surplus Windbreaker hnědá

Recenze Surplus Windbreaker hnědá

Lehká, prodyšná a díky nylonovému povrchu i nepromokavá větrovka Surplus Windbreaker. Je vybavena pouze krátkým zipem a navléká se přetažením přes hlavu. Toto řešení ještě více zvyšuje odolnost proti větru. Všechny kapsy (jedna velká na hrudi a dvě boční) jsou vybaveny zapínáním na zip a jsou zakryty légami.
Porovnat ceny 1 325 Kč

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

Kvalita

Varianta XXL
Registrovaný uživatel23. dubna 2022

Příjemná, teplá, dobře odolá dešti a větru. Prostorná klokaní hrudní kapsa.

Dobrý den, zakoupeno pro dceru a je s bundou naprosto spokojená. Chodí v ní každý den do školy a jinou již nechce nosit. Vřele doporučuji, děkujeme za tak kvalitní výrobek a přeji hezký den.

Varianta S
Registrovaný uživatel2. února 2022

skutečně neprofoukne a nepromokne, díky tomu splní tepelný komfort stejně, jako jiná teplejší bunda

Varianta XL
Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Bunda je určena do přírody se psem,takže náprsní pocket je super.Matroš je taky pecka,navenek pevný,proti oďeru.Uvažuji,že si hnědou nechám do ,,kostela'' a dokoupím si camo do přírody.Určitě bundu doporučuji.

Žádné nemám.Tedy ta bunda.

Varianta M
Registrovaný uživatel15. května 2021

Skvělá na jaro i do deště

Varianta L