Krmivo pro hlodavce Recenze Supreme Petfoods Science Selective Guinea Pig Junior 1,5 kg

Recenze Supreme Petfoods Science Selective Guinea Pig Junior 1,5 kg

Supreme Petfoods Science Selective Guinea Pig Junior s vyšším podílem bílkovin a vitaminem C je velice chutné a nutričně vyvážené krmivo pro morčata do 20 týdnů věku a pro březí a kojící samice. Krmivo pomáhá díky vysokému podílu vlákniny v obrušování zubů. Společně s přidanými prebiotiky podporuje růst zdravé střevní mikroflóry v trávicím traktu. Vysoký podíl bílkovin a dostatečné množství…

stepanka.paskova14. července 2025

Perfektní granulky pro morčecí miminka.

Děkuji, že máte nyní tento produkt nově v nabídce. Moji malí dva morčecí chlapečkové si pochutnávají a velmi dobře je to vidět na prázdné misce a I na jejich chování i vzhledu srsti, která je krásně lesklá a oba rostou jako z vody....jak se říká. Takže paráda a mnohokrát děkuji. Tuto značka granulek i pro dospělá morčátka mám již roky oblíbenou. Přeji vám ať se vám daří tak jako doposud.

Jitka Šamlová10. července 2025

Moji morčecí kluci si na krmení velmi pochutnávají,takže za mě je to výborné!

martinakaldova28. dubna 2025

Výhodné baleni

Olcamachova32627. února 2025

Jsem celkové spokojená i s dopravcem a hlavně je spokoleno morčátko