Recenze Supreme Petfoods Recovery injekční aplikátor 1 ks

Injekční aplikátor s rozšířeným ústím pro podávání tekutých rehydratačních roztoků Supreme Recovery a RecoveryPlus. Supreme Recovery injekční aplikátor slouží k dokrmování hlodavců tekutým senem. Jeho širší ústí zajistí zvířeti všechny potřebné živiny v jedné dávce aplikací přímo do tlamičky.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Supreme Petfoods Recovery injekční aplikátor je podle recenzí velmi praktický a spolehlivý nástroj pro dokrmování a podávání tekuté stravy. Uživatelé oceňují jeho snadné čištění, vhodnou velikost a konstrukci, která zabraňuje ucpávání. Jedinou nevýhodou je omezená dostupnost v některých regionech.

• Snadná manipulace při krmení
  • Dobře se udržuje čistý
  • Vhodný pro podávání tekuté stravy
  • Delší aplikační tubička zabraňuje ucpávání
  • Ideální velikost pro bezpečné použití
  • Omezená dostupnost v některých oblastech

alena19. srpna 2026

Výborně se s tím krmí.

Registrovaný uživatel26. března 2025

Dobrá manipulace při čištění Ideální velikost Měla jsem problém ze začátku nacpat konus do tlamičky, zdál se mi moc velký. Nakonec jsem našla grif a nevýhoda se stala výhodou, protože jsem se alespoň nebála, že morče zraním hranou.

marosova.lenka12. ledna 2025

je lepší než obyčejná stříkačka,má delší aplikační tubičku.Neucpává se,Používám jej denně.

Super, potřebuji ještě jeden.

Registrovaný uživatel23. srpna 2024

Splňuje svůj účel

Registrovaný uživatel15. května 2024

Na podávání tekuté stravy, dokrmování, nejlepší na trhu! Vyzkoušeli jsme hodně druhů a variant stříkaček , a toto je bezkonkurenční- podávání i údržba.

Dostupnost- dostali jsme u nás na veterině a jinde u nás nebyli k sehnání, musela jsem přes internet.

Vynikající, doporučujeme

petrkrejci28. prosince 2023

bez chyby

Registrovaný uživatel26. listopadu 2021

Dobře se s ní krmí , pěkně se udržuje čistá