Krasna staršia stavebnica

Model Supermarine Walrus Mk.2 1:48 je vhodný pro modeláře, kteří oceňují historické stavebnice a jsou ochotni věnovat čas dodělávkám. V rámci své cenové kategorie nabízí dobrý poměr kvality a ceny, avšak vyžaduje trpělivost při odstraňování otřepů a úpravách vstřiků.
Krasna staršia stavebnica
Jedná se o historickou stavebnici plastikového modelu. Začala se vyrábět již koncem 50-tých let v USA, pravděpodobně u firmy Aurora nebo Merit. Odtud se formy dostaly do Itálie k firmě Artiplast a od té je v 70-tých letech odkoupilo v.d. Směr Praha. Samozřejmě nelze tuto stavebnici srovnávat se soudobými výrobky. Je vhodná pro modeláře, kteří se zajímají o historické stavebnice.
cena/výkon
špatné vstřiky. dobrý modelář si poradí ale je to hodně dodělávek
Za ty peníze a na naučení je to výborná koupě.
tmel a klešte jsou potřeba
Zhruba před 30-ti lety jsem tento model postavil. Za tu dobu už byl tak poškozený, že jsem se rozhodl postavit znovu. Proto jsem si ho opět pořídil.
Jsou tam nadměrné otřepy - je vidět, že se vyrábí ze starých opotřebených forem. Tyto otřepy jsou opravdu nadměrné a licí rámečky strašně tlusté!
Tento model by si zasloužil, kvůli své historii formy nové.
Pro mě především vzpomínka na dětství a začátky s plastikovými modely
V rámci cenové kategorie dobrá kvalita odlitků
Český výrobek
obtisky