Příjemné sezení.
Houpání nejde úplně zablokovat i když jsem o tom byla ujištěna.
Manžel je ,až na to houpání, celkem spokojený.

Příjemné sezení.
Houpání nejde úplně zablokovat i když jsem o tom byla ujištěna.
Manžel je ,až na to houpání, celkem spokojený.
pohodlná židle, příjemný materiál
Krásná ,pohodlná židle. Máme jí v obýváku a skvěle nám to tam doplňuje. Dobře se na ní u počítače sedí, polstrování je tvrdší ale nám vyhovuje.
Za mě,kdo koupí,neprohloupí.
rychlá montáž, pohodlné sezení, široký sedák, odklápěcí područky
estetické nedostatky kolem švů - záhyby v látce
dobrý poměr cena x užitná hodnota
Příjemné posezení.
Neustále v ní lupe.
Nedá se změnit opěrka zad.
krásné polstrování, velmi pohodlné sezení, silná robusní konstrukce, skvělá cena, jsem moc spokojená a doporučuji
Zatím nevyzkoušeno.
Kvalita odpovídá ceně.
Plastové krytky nejsou moc kvalitní.
Dobře se nastavuje, pohodlná
posezení,dobrá opěrka na záda
Kvalitní výrobek. Při delším sezení velice kvituji ergonomii židle, moc dobře se mi na ní sedí a ani záda mne nebolí .
Vše podle popisu zboží
Ideálna na HO. Jednoduchá montáž. Robustná, pekná, vyzerá ze použité materiály sú kvalitné
Rozhodne doporučujem
Vysoký píst
Krátká sedací plocha
Rychlé doručení. Výrobek je pohodlný a pěkně provedený
masívní křeslo, pohodlné. dobrý srozumitelný návod, dokonce šrouby do rezervy!!!! montáž do 10 min. za tu cenu asi lepší neseženete.
Splnila očekávání
Kvalitní
Vizuelně velmi dobrý dojem,pohodlné,elegantní provedení,ale....:!!!
Po montáži a prvním usednutí hned pocit nerovnosti v provedení sedáku a to minim. cca o 3-4 cm,takže křeslo jako takové nepoužitelné.
Předpokládám,že mi bude vyměněno na náklady výrobce,zatím bez další oficicelní stížnosti,resp.veřejné oficielní stížnosti.
Hodně muziky za málo peněz.