Recenze SunSun HW-702A

Vylepšete vaši filtraci jednoduchými úpravami. Ve filtru nejsou žádné filtrační bakterie, které zajišťují biologickou filtraci. Urychlete osídlení filtru násadou bakterií. Filtr a substrát je v ideálním případě plných těchto bakterií, právě ony totiž čistí vodu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 13 recenzí pomocí Seznam AI

Filtr SunSun HW-702A je podle recenzí výkonný a tichý, vhodný pro akvária do 300 litrů. Uživatelé oceňují jeho účinnou filtraci a snadnou údržbu. Někteří však zmiňují hlučnost způsobenou přisáváním vzduchu a absenci některých funkcí, jako je vzduchování nebo regulace výkonu.

• Tichý chod
  • Dobrá filtrace
  • Snadná údržba
  • Kompletní dodání
  • Výkonný pro akvária do 300 l
  • Přisává vzduch a způsobuje hlučnost a bubliny
  • Delší koleno vývodu do akvária
  • Absence vzduchování
  • Nemá vypínač
  • Nemá regulaci výkonu

sarakucharova15. ledna 2026

Je tichy, složí ho i úplný ňouma jako já, je tichý a hodně výkony, tak průhledné akvárium jsem dlouho neměla

kodlboss9. ledna 2026

Teprve půjde do akce

danabar1. října 2025

Po zapojení funguje dobře

Plastové hadice se hůř plnily vodou, při prvním spuštění je bylo potřeba naplnit ručně, filtr je hlučnější

Registrovaný uživatel6. března 2023

-objemný -tři koše na filtrační média -dobrý ventil který uzavírá a odpojuje obě hadice -rozebíratelný koš na nasávání lze aplikovat molitan na zachycení krevetek -rychlé odkalení 200L akvárium -jednoduché a rychlé rozebírání a skládání

-není úplně tichý-mám ho týden pod akváriem ve skříňce a mírně rezonuje -delší koleno vývodu do akvária a tudíž je z mého pohledu vývod hodně pod hladinou -absence vzduchování -nemá vypínač -nemá regulaci výkonu -nelze doplnit UV lampou není tam příprava, nutné vybrat jiný model -dlouhé prvotní odvzdušnění

-před tím jsem měl vestavný filtr do nádrže od Juwel a byla to lepší manipulace při čištění, plus se netvořily mastnoty na hladině

Registrovaný uživatel20. června 2022

Parádní filtrace

Registrovaný uživatel24. dubna 2022

Filtruje dobře 300L rostlinné akvárium.

Přisává někudy vzduch a tím pádem je hlučnější a občas pustí do akv. spoustu bublin.

Registrovaný uživatel23. dubna 2022

Splňuje mé požadavky

Registrovaný uživatel23. března 2022

Funguje. Není co vytknout.

Registrovaný uživatel24. února 2022

Tichý chod Snadná údržba Perfektní filtrace

Po mnoha a mnoha řadách a pokusech jak docílit čistou vodu v akváriu, mám konečně to po čem jsem toužila - vodu křišťálově čistou. Všem co mají akvária a nemusí být velká vřele doporučuji. Mám na 50l.

Registrovaný uživatel20. února 2022

První skusenost s vnějším filtrem vždy jsem používal vnitřní ale zase jsem dal na recenze filtr jede druhý den prozatím ok

Registrovaný uživatel22. ledna 2022

Tichý

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Zatím šlape jak má

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Tichý provoz,dobrá cena,kompletní dodání.

Super do akvárií o obsahu do 300 l.