Recenze SunSun HW-302A vnější filtr do akvária

SunSun HW-302A je vnější filtr do akvária, který je navržen tak, aby poskytoval efektivní filtraci pro vaše akvárium. Tento model je ideální volbou pro akvaristy, kteří hledají spolehlivé řešení pro udržení čistoty vody. Filtr má kompaktní rozměry s hloubkou a šířkou 23,2 cm a výškou 39,5 cm. Tyto rozměry umožňují snadné umístění vedle akvária nebo do skříňky pod ním, aniž by zabíral příliš…

mushy4. dubna 2026

Dobry objem. Super držáky na sklo.

Hlučný, reklamuji. Odvzdusnen, promazání silikon. vazelinou, akusticka pena, nic nepomohlo. 50dB. Koupil jsem Teru 700, jina liga, avšak menší objem.

Do obýváku nepoužitelné

mrblack200330. listopadu 2025

Tichý spolehlivý výkonný levný

airgan15. září 2025

Velmi výkonný filtr. Na svoji velikost i relativně tichý. Spousta místa pro filtrační media.

Je škoda, že není vybavený ventily aby šlo vyndat hadice filtru bez toho aby vytekla voda z akvária.

holanovamarketa29. srpna 2025

Filtr mám pusteny 3 den a zatím jsem max spokojená. Překvapilo mě, jak je tichý žádné frceni nic . Prostě super