Mýdlo Recenze SulfaDerm sírové mýdlo 90g

Recenze SulfaDerm sírové mýdlo 90g

Zkroťte mastnou a aknózní pleť pomocí SulfaDerm sírové mýdlo, jemného, ale účinného sirného mýdla, které snižuje tvorbu kožního mazu a zároveň čistí póry. Složení s obsahem síry a bez drsných složek je vhodné pro každodenní použití, aniž by narušovalo přirozenou rovnováhu vlhkosti vaší pleti. SulfaDerm obsahuje klíčové složky, jako je síra a laurylsulfát sodný, které odstraňují přebytečný…

Registrovaný uživatel22. října 2024

Udržuje pleť ve výborném stavu.

Registrovaný uživatel16. října 2023

Je to síla.. pokud chcete něco zahubyt (svrab) funguje to!

Trochu člověk pak asi týden smrdí;)

Registrovaný uživatel17. srpna 2023

ješte krátká zkušenost

Registrovaný uživatel27. listopadu 2022

Používám několik let

Registrovaný uživatel22. září 2022

Vynikající produkt. Vřele doporučuji.

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Účinky odpovídají popisu výrobku. Spokojenost

Registrovaný uživatel16. března 2022

Pomáhá

Registrovaný uživatel11. února 2022

I když se sírou,má příjemnou vůní, barvu.

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Bez parfemace, nedráždí a výrazně mi zlepšuje atopický ekzém.

Registrovaný uživatel12. prosince 2020

Mýdlo jsem začal používat kvůli onemocnění zvaném atletická noha (tinea pedis), na základě doporučení v lékárně. Mýdlo je silně antibakteriální a také odmašťuje pokožku všude kde je třeba. Funguje i na tzv. černé tečky v oblasti nosu. Používám jej každý den na nohy jako prevenci proti výše uvedenému onemocnění a díky antibakteriálnímu účinku jsem jej začal používat i k mytí podpažních jamek, intimních partií a konečníku.

Jediné co by se snad dalo vytknout je to, že po umytí určité partie tímto mýdlem, je člověk značně cítit sírou, ale mě je to jedno.

Toto mýdlo je vynikající, 100% přírodní produkt. Prevence proti kožním onemocněním. Odstraňuje komedony a černé kožní tečky v obličeji. Slouží jako perfektní hygiena při mytí intimních partií a v místech kde se člověk hodně potí.