Dětské kolo Recenze STUF LW 20" 2023

Recenze STUF LW 20" 2023

STUF LW 20" je velmi lehké dětské kolo od výšky dítěte 115 cm ve věku 6-8 let. Základem tohoto kola je hliníkový rám a 20" kola. O brzdění se starají V-Brake brzdy, přičemž brzdové páčky jsou uzpůsobené velikosti dětských prstů. Kolo je osazeno řazením Shimano s 8 rychlostními převody.

2 recenze

michalkoric13. června 2024

Kolo se mi líbilo hned od začátku a chtěl jsem ho pro syna. Chtěli jsme lehčí kolo a toto kolo vše splňovalo. Váží po zvážení doma 7,4kg. Vážili jsme ho bez stojánku, držáku na pití a blatníků.

Kolo jsem si sestavil doma sám a bohužel při mé smůle byl špatný závit na levém šlapátku. Ale naštěstí jsem to vyřešil závitníkem, kdy jsem celý závit projel. Asi tam byla nějaká špona a bylo to od barvy, po té šlo šlapátko pohodlně našroubovat. Jinak doporučuji vyzkoušet brzdy (páčky), jsou daleko a dítě s menšími prsty by mohlo mít problém brzdy namáčknout. Jinak kolo chválím a syn je velice spokojený.

Varianta modré