Kalendář Recenze STUDIO Trnka Jiří Trnka 2022

Recenze STUDIO Trnka Jiří Trnka 2022

Nástěnný kalendář je sestaven z nejoblíbenějších ilustrací Jiřího Trnky, od jehož narození v roce 2022 uplyne 110 let. Tentokrát je ve velkém formátu a je skutečným skvostem a ozdobou. Dílo světoznámého ilustrátora a tvůrce nezapomenutelných loutkových filmů patří dnes ke klasice české ilustrace a řadí se k tomu nejlepšímu, co bylo v tomto oboru vytvořeno. Jiří Trnka je nositelem ceny…

Registrovaný uživatel3. května 2022

Moc pěkný kalendář

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

Krásné reprodukce

Jan 15 Eva11. března 2022

Jsem ráda, že se většinou setkávám se slušnými obchodníky. Studio Trnka bohužel mezi ně nepatří. Stále slyším jen výmluvy, výmluvy, výmluvy.

Registrovaný uživatel27. února 2022

Kalendář se mi docela líbí, ale zabalený byl dost mizerně, takže jsem ho pracně vyrovnávala

Registrovaný uživatel5. února 2022

Kalendář má nádherné ilustrace pana Trnky, je to krásný dárek, který může potěšit 365 dní, a nejenom ty :-).

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Trnka

Mohl tam být popis ilustrace.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

Jiří Trnka

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Miluji Pana malíře Trnku , ať už jsou to kresby , filmy, loutky. Nádherný člověk a umělec.

Krása.