Autožárovka Recenze Stualarm KF10LED

Recenze Stualarm KF10LED

LED žárovka do couvacího světla Stualarm KF10LED disponuje akustickou signalizací. Při couvání vozidla vydává přerušovaný zvukový signál. Jde o univerzální typ, vhodný pro většinu osobních automobilů. .

NikliborcD19. února 2024

Tuto žárovku kombinovanou s akistickou signalizací jsem instaloval do svého automobilu Opel Corsa 1,2 a nefunguje. Koupil jsem si celkem tři kusy, s tím, že jednu budu instalovat do výše zmíněné Corsy a dvě do mého Opelu Zafira. Co se týká Corsy, tak už při výměně za běžnou žárovku jsem měl problém Stuarlarm osadit do patice pro žárovku, ale nakonec s určitou silou se to podařilo. po zapnutí klíčku se ozvalo" vrčení" v elektronice a po nastartování žárovka jednou pípla a byl konec. Už nepípala ani nesvítila. a to ani po několika dalších pokusech.Co se týka Opelu Zafira, tak tam je to oje chyba, protože jsem si neověřil, že v "couvačkách" je bezpaticová žárovka. Moje chyba. Při trošku násilném vyjmutí žárovky Stualarm KF10LED z Corsy bohužel došlo k oddělení patice od hlavy této žárovky,protože je jen zasazená do patice. Zkoušel jsem tuto Stualarm KF10LED jen pro zkoušku do směrového světla (blinkru) a bylo to to samé, jedno bliknutí, jedno píp a dál nic, ani blinkr dál neblikal. Tak nevím.....To jsem vyzkoušel jak u Corsy, tak i Zafiry, ??????

Registrovaný uživatel17. května 2023

celková spokojenost, splňuje moje požadavky

Registrovaný uživatel25. května 2022

Bezpečnější a klidnější couvání :-) Výkonné světlo (ve srovnání s druhým koncovým světlem osazeným běžnou couvací žárovkou)

Slabé stránky jsem ani po 3/4 roce nenalezl.

Doporučuji produkt i dodavatele.

Registrovaný uživatel27. října 2021

Dobrý,plní účel.

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Svítí

Když dám jednu pípa když dám dvě nic