Recenze STRONG 5G Router AX3000

Recenze STRONG 5G Router AX3000

STRONG 5G Router AX3000 umožňuje připojení k internetu s rychlostí až 3,2 Gb/s pomocí 5G SIM karty od libovolného operátora. Jednoduše vložte kartu a užívejte si vysokorychlostní Wi-Fi 6 připojení s kombinovanou rychlostí až 2975,5 Mb/s pro všechna zařízení. Sdílejte připojení se všemi Wi-Fi zařízeními a připojte kabelová zařízení přes gigabit nebo 2,5gigabitové ethernetové porty. Zařízení…

2 recenze

Registrovaný uživatel28. května 2024

naprosto skvělý přístroj! měl jsem VDSL od O2, chtěl jsem přejít na 5G. Za stejnou cenu mi zdvojnásobili rychlost, poslali novou datovou 5G SIM kartu. tu jsem pouze vložil a během dvou minut jsem byl připojen. Router sice teoreticky dokáže zvládnout rychlost až 3,2Gbps, nicméně česká 5G síť tohle zatím nezvládá. Technik z O2 mi potvrdil, že zatím naměřil maximálně 800Mbps

spolehlivý, rychlý, jeden z LAN portů má rychlost 2,5Gbps. Se simkou od O2 fungoval do dvou minut bez jakéhokoliv zásahu z mé strany