Hodně lidí knihu hodnotí zle, ale za mě byla hezká a konec zajímavý. Ke Kasten ani k jiným autorkám bych to nepřirovnávala. Příběh byl i docela čtivý, ale pořád tomu chyběl takový menší šmrnc. Proto nedávám plný počet hvězdiček.

Velmi čtivé, napínavé a krásný příběh.
Jsem nadšená, knihu jsem měla přečtenou za jeden den, doslova jedním dechem. Nádherný romantický příběh, který má nečekaný zvrat.... Doporučuji všemi deseti!!!!!!
Skvělá knížka, přečetla jsem ji za 2 dny! Příběh je vážně hezký.
Příjemné čtení, konec velice překvapivý a jsem zvědavá na pokračování.
celá kniha
Relaxační a odpočinková kniha
Je to romantická oddychovka, příběh rychle vtáhne do děje a je čtivý.
Střídání vypravěčů je povedené.
Obálka je nádherná, ačkoliv fialovou barvu nemám ráda.
Občas chyběl pohled z druhé strany na danou situaci.
Tajemství hlavní hrdinky mohlo být více poodhaleno či naznačeno v průběhu celé knihy.
Chase je na chlapa až moc citlivý.
Název není příliš pochopitelný.
Velmi povedená romantická oddechová kniha.
Druhého dílu se nemůžu dočkat!
Skvělý román doporučuji
Krásné, napjaté a vzrušující čtení
Hrozně deprimujici konec, hned jsem koukala do obchodu jestli je další díl, nemohla jsem se spokojit s koncem
Akutně potřebuji 2.dil.