Recenze Strend Pro 226745

Štípací trn Strend Pro se používá zejména na přípravu štěpek, třísek a polen na menší kousky. Speciální tvar umožňuje lehké zavrtání do dřeva. Je vyrobený z karbidové oceli. Balení obsahuje trn, adaptér SDS a adaptér HEX Rozměr.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Strend Pro 226745 je štípací klín, který při použití silné vrtačky nebo bouracího kladiva dobře štípe a nabízí odpovídající kvalitu za dobrou cenu. Někteří uživatelé však upozorňují na jeho omezení při práci s většími špalky a nutnost dostatečného výkonu vrtačky.

• Dobrá cena
  • Kvalitní zpracování
  • Dobře štípe
  • Není vhodný pro štípání silných špalků
  • Vyžaduje silnou vrtačku nebo bourací kladivo
  • Může se zaseknout ve dřevě

Jarda8. února 2026

Chce to silnější vrtačku, jinak O.K.

bohjiri24. července 2025

odpovídající kvalita

jiratal17. března 2024

Zatím jsem nevyzkoušela,ale vypadá to kvalitně.

Registrovaný uživatel14. února 2024

Není takové jak jsem si představoval měl by být uveden výkon vrtačky potřebný ke štipani

Pepa13. února 2024

Ještě jsem nevyzkoušel

Ještě jsem nevyzkoušel

Jarda29. prosince 2023

Dobrá cena Bobře štípe

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

jen na prkýnka a ty zase rychleji nasekáte sekerou

Sekerou špalek vyřeším dříve, než tady tím. Ten trn by musel být napevno, aby to šlo udržet, takže dřevo zapřít a silnou vrtačku také, podotýkám silnou vrtačku či spíše bourací kladivo, jinak se to sekne ve špalku. A když se to nesekne a není poleno, nebo vrtačka pořádně upevněná, tak se jedno nebo druhé protočí.

Registrovaný uživatel25. září 2023

Dobré zkušenosti z minula