Elektrokoloběžka Recenze Street Surfing Voltaik ION 400 W šedá

Recenze Street Surfing Voltaik ION 400 W šedá

Elektrokoloběžku Street Surfing Voltaik ION 400 W je možné snadně složit, hravě ji tak uklidíte třeba do skříně. Maximální nosnost je pak 120 kg. Tento typ spadá mezi městské elektrokoloběžky. Rám elektrické koloběžky je hliníkový.

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

Vše naprosto super

Registrovaný uživatel5. října 2022

Na koloběžce jsem ujel 15,5km a stále zbývá 54% baterie. Koloběžka má dobré zrychlení a výkon motoru jde dobře cítit. Jsem nadmíru spokojen s touto koloběžkou.

Registrovaný uživatel10. července 2022

Silný a odolný stroj

Každý den používání, super kvalita

Martin Urban14. března 2022

-bytelné provedení -slušný dojezd -dobrý výkon

-na kostkách a méně kvalitních silnicích je jízda dost nepříjemná -špatná konstrukce zadního blatníku, který díky nerovnostem na cestách časem dost lidem praskne -hodně špatná až nemožná dostupnost náhradních dílů (např. výše zmíněný blatník)

Na koloběžce mám najeto už přes 750km a i přes spokojenost s jízdními vlastnostmi a praktičnost bych si tuto koloběžku znovu už nekoupil. Důvodem je nedostupnost náhradních dílů. Přijde mi škoda pořizovat koloběžku s tím, že pokud se na ni něco pokazí/opotřebuje, budu ji muset pravděpodobně vyhodit. Před nákupem el. koloběžky doporučuji v prvé řadě proklepnout dostupnost náhradních dílů.

Registrovaný uživatel2. března 2022

festovní provedení, při jízdě z vás nevytřepe duši , na eko rychlost /15km/ mě / 90kg/ spolehlivě uveze i s větším nákupem i do kopce / kopec na 25km i s nákladem vyfrčím raz dva/, možnost jízdy i za deště je super, při každodenním používání dobíjím cca 1x týdně a to jsem podle displeje na půlce baterky,

Registrovaný uživatel16. června 2021

Je to větší koloběžka pro nás přes 100 kg, má kola 10 tky, výdávám menší typy na 8 smičkách kolách, vypadají znatelně menší, jsem rád za tadytu větší

Celkově jsem s touto koloběžkou spokojený, jak s cenou, tak s rychlým dodáním, určitě ji všem doporučuji.