Česká hudba Recenze Stokrát chválím čas: Hity 70. let - Karel Gott [DVD]

Recenze Stokrát chválím čas: Hity 70. let - Karel Gott [DVD]

Téměř tři desítky písniček v audiovizuální podobě jsou kaleidoskopem hitů a speciálních televizních příležitostí pro zpěváka v postavení tuzemské i zahraniční superhvězdy. Domácí autoři v čele s Karlem Svobodou dodali trvalky typu Kávu si osladím, Paganini, Jdi za štěstím, Přijela pouť nebo Bloudím pasáží. Zpěvák si pak dokázal vybrat v převzatém repertoáru tak, že jeho české podání bylo - i…

3 recenze

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Mistr století Zlatý hlas z Prahy a naše SRDCE NEHASNOU a pokud budeme žít tak je pro nás nezapomenutelný Božský Hudební Král Mistr století minulého i tohoto akorát bysme raději slyšely přímo Mistra a né ty hrozný napodobeniny nikdo už nebude jako náš milovaný Božský Hudební Král Sinatra z Východu a nejlepší nejskromnější celebrita Česka!!!!!!!!!

Registrovaný uživatel9. února 2022

Vynikající muzikant a teprve vynikající produkt a vůbec nelituji nákupu a pokud se budou vydávat i starší nahrávky budu je kupovat a nejen já ale i hodně dalších lidí Mistrovi písně budou vždy prodejné když se vezme kolik nahrávek má Supraphon a ČT Nová Prima tak můžeme mít ještě hodně CD Vinylu DVD atd.JKR