Cyklosvítilna Recenze Sting Bike EBL-3309

Recenze Sting Bike EBL-3309

Zadní světlo se snímačem automatického brždění je vyrobeno z plastu a hliníku. Světlo se při detekci brždění automaticky zintenzivňuje.

1tyr.jiri1. října 2025

Vydrží jen 1 hodinou

Registrovaný uživatel17. října 2023

Svítí parádně.

Světlo má blikat a při brzdění svítit. Bohužel při jízdě pořád svítí. Senzor pohybu při jízdě kdy se kolo pohybuje po nerovnostech neustále svítí. Sem tam zabliká a pak zase svítí. To vydrží něco přes hodinu jízdy a pak se vypne. Koupil jsem ho na ježdění do práce a vydrží necelé dvě jízdy a chce nabít. Hrozná otrava. Proto ho na horské kolo nedoporučuji. Kupte raději jiné.

Ze světa jsem zklamaný. Špatná koupě.

Registrovaný uživatel24. září 2023

Zadní svítilnu jsem použil dvakrát, potřetí už nešla nabít.

Děkuju za dotazník, já na ní úplně zapomněl. Najdu účet a budu jí reklamovat. Přeju Vám příjemný den.

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Malá, lehká. Velmi intenzivní svit. Funkce s úplným rozsvícením při brždění, sice ne vždy na 100%, ale za tu cenu se to 100% blíží :-)

Dvě dvouhodinovky v zimě a tma..., tak po výletu nabít, a nebo jezdit s powerbankou... a kablíkem ;-)

Používám krátce, zatím jsem spokojený, nevím co ti za mnou, ale asi jim bliká v očích ještě dlouho :-)

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

Dobrá viditelnost a uchycení

Špatné přepínání do režimu brzdového světla,po několika jízdách se světlo přeplo do tohoto režimu a rychle vybíjí baterii