Recenze Stínadla se bouří - Jaroslav Foglar [CD]

Recenze Stínadla se bouří - Jaroslav Foglar [CD]

Nahrávka první části trilogie Jaroslava Foglara, nazvaná Záhada hlavolamu, vznikla před dvaceti lety a již v několika vydáních vyšla na CD. Titul vždy vzbudil velký rozruch a mnozí posluchači zatoužili poslechnout si další dramatizované příběhy Rychlých šípů. Pátrání po ježku v kleci tedy navazuje na tomto CD na předchozí příběh opět s partou Mirka Dušína, Jarka Metelky, Jindry Hojera, Červenáčka…

vajast10. dubna 2024

dárek pro vnoučata, sám jsem si s chutí přečetl

Registrovaný uživatel10. března 2024

jedno slovo - paráda

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Miluji knihy Jaroslava Foglara už od dětství a ráda si je připomenu i nyní v pokročilejším věku (58). Také jako učitelka chci předávat tato úžasná díla i dnešním dětem, které už žijí v trochu jiném světě... Kniha má dobrodružství, romantiku, napětí...Za mne super! Znovu jsem si pořídila celou trilogii v nových vydáních, která jsou úžasně ilustrovaná.

Registrovaný uživatel27. června 2022

Moc děkuji.

Registrovaný uživatel15. července 2021

Mám rád knihy J.Foglara

Registrovaný uživatel16. května 2021

Chlapec 10 let je nadšen a zhltl knihu za den.

Registrovaný uživatel10. května 2021

Stejné jako Hoši od bobří řeky, prostě J. Foglar, bude se líbit vnoučatům stejně jako mně.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Krásné vydání krásně napsané knihy.