Recenze STIHL MS 400 C-M

Výkonná motorová pila MS 400 C-M vyniká robustní stavbou ve spojení s lehkou konstrukcí a velmi příznivou výkonovou hmotností 1,45 kg/kW. V této pile je použit motor s obsahem 67 ccm - motor Stihl s výkonem 4,0 kW. Pila má vynikající zrychlení a snadné startování díky systému STIHL M-Tronic. MS 400 C-M je první motorovou pilou na světě s magnéziovým pístem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Motorová pila STIHL MS 400 C-M je podle recenzí velmi spolehlivý a výkonný nástroj s vynikajícím poměrem výkonu a hmotnosti. Uživatelé oceňují její akceleraci, vyváženost a nízké vibrace, což ji činí vhodnou pro profesionální i náročné využití. V recenzích se neobjevily žádné zásadní stížnosti.

• Dobrá akcelerace a rychlý náběh výkonu
  • Vysoký výkon při nízké hmotnosti
  • Spolehlivost i při dlouhodobém používání
  • Dobře vyvážená konstrukce
  • Nízké vibrace při práci
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

karlosikk23. prosince 2024

Lehká, přitom silná pilka, bezproblémové startování

Povedená univerzální pila

Registrovaný uživatel3. února 2023

Měl jsem 362,ale 400 váha a 4 kW ,no prostě super hodně povedená pila......

Stihl

Registrovaný uživatel5. května 2022

Skvělý poměr výkon/hmotnost v rukou působí velmi pevně v porovnání s menšími pilami, navíc skoro nejsou cítit vibrace. Naprosto univerzální pila.

Doporučuju spíš pro profi využití, na dřevo na zimu zbytečná.

Mila Uhricek Sdk6. dubna 2022

Akcelerace, menší giroskopický efekt, slušný výkon, nízká váha, spolehlivost.

Pracuji v lese, mám zkušenost s MS 270, 272, 261...MS 400 mám jako jeden z prvních když ji zde uvedli na trh. Musím říci že tato pila se velmi povedla, se 400 jsem vydělal víc jak 1,5mil korun...což je fakt hodně kubíků a hory odřezaných větví, zkrátka koupě této pily se mi opravdu vyplatila a stále drží. Pečuji o ní a až na spotřební díly a občas povolené štefty na válci žádný zásadní problém. Doporučuji.

Registrovaný uživatel14. března 2022

Byl to dárek

Registrovaný uživatel2. března 2022

Pracuji v lese a již jsem měl možnost vyzkoušet mnoho motorových pil. Oblíbil jsem si Husqvarnu 365 speciál, ale protože už nastal její čas odpočinku. Nadešel čas koupit novou pilu. Myslím, že v tuto chvíli motorové pily Stihl jsou nyní lepší a proto jsme šel do této znaky. Musím konstatovat, že jsem asi s typem MS 400 udělal dobře, oproti 460, která někdy při statování kope, tady je vše ok. Lištu 70 cm zvládá v pohodě, zatím zabíhám tak plyn jenom lechtám. Tak mohu říci, že jsem s pilou opravdu spokojený. Odepisuji až nyní kdy už jsem něco nařezal a proto mohu hodnotit.

Zatím žádné nebyly a doufám, že ani nebudou

Tak jenom, děkuji. S pozdravem František Abrhám

Petr - Křivoklát3. září 2020

Dobře vyvážená , rychlá akcelerace ,dobře točivá při odvětvování , s potřeba paliva OK záleží na hmotnatosti .

Zatím žádný pila je nová

Velmi dobrá pila jak pro těžbu tak pro manipulaci dřeva v porostech 0,70 až 1+ .