Strunová sekačka Recenze STIHL FSE 52

Recenze STIHL FSE 52

Výkonný (500 W) a přitom velmi lehký vyžínač pro dokončovací práce. Je vybaven snadno vyměnitelnou strunovou hlavou a poskytuje uživateli řadu dalších funkcí pro pohodlnější práci. Na přední části skříně pracovního ústrojí je umístěn sklopný distanční kus na ochranu kmenů stromů a keřů před poškozením, při vyžínání kolem nich. Horní rukojeť lze pootočit o 90° a pracovní ústrojí sklopit o 45°.

Pavel Šafařík26. prosince 2024

Kvalita zpracování Výkon dostačující Lehká do ruky Perfektní ovladani Za tu cenu opravdu špička Dostatečně dlouhý kabel Přiměřená hlučnost Velká šíře záběru 30 cm

Skvělý pomocník pro dosekávání míst kam se velká sekačka nedostane. Kvalita je slušná, použité plasty vypadají kvalitativně. Strunovka má poměrně nízkou váhou 2.2 kg. Dobře se čistí. Dostatečně dlouhý kabel. Elektrickou strunovou sekačku STIHL FSE 52 doporučuji koupit pokud nevadí tahat za sebou elektrický kabel. Vynikající poměr kvalita / cena

miroslav.hejhal9. května 2024

lehkost, kvalita zpracování, poměr cena a výkon

zatím o.k.

Registrovaný uživatel12. července 2023

skvělé zboží i komunikace

Registrovaný uživatel26. května 2023

Po prvním sekaní nezklamala. Kvalitní provedení, snadné ovládání

Po jednom sekaní jsem na žádné zápory nenarazil

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

Dobrá cena

Splnil.nedostatky žádné

Registrovaný uživatel29. července 2022

Stihl je prostě Stihl! Dokonalé, bez chyby. Dokonalé provedení, dokonalý materiál, bezvadně přizpůsobené jakémukoli uživateli. Měl jsem v ruce několik strunovek, ale této se nic nevyrovná. Skutečně se vyplatí koupit ZNAČKU a Stihl nabízí to nejlepší. Mám také řetězovku Stihl260 a to je totéž. Jiná se jí nevyrovná. Doporučuji koupit struny Stihl 1,5mm a také 2mm. Jsou sice dražší, ale mnohem déle vydrží.

Stihl je prostě Stihl! Dokonalý!

Registrovaný uživatel4. června 2022

Lehký a výkonný stroj

Použil jsem zatím jen jednou.

Registrovaný uživatel27. května 2022

špatně se nasazuje struna

3 plus

Registrovaný uživatel7. července 2021

lehký a dobře ovladatelný vyžínač, ideální na dočišťování trávy okolo obrubníků a do rohů

docela hlučný, horší manipulace při výměně struny

Registrovaný uživatel22. června 2021

Dobře seká, snadná obsluha. Zatím byl použit 2x.