Vynikající můžu jen doporučit.

Vynikající můžu jen doporučit.
Na hřídel se namotává tráva
Příšerná ergonomie
Od téhle značky už nic nechci, příšerná kvalita. Po prvním použití se na hřídel namotala tráva díky špatné konstrukci, namotaná tráva stáhla strunovou hlavu z hřídele, která je jen nasunutá jak u nejlevnější číny a shořel motor. Fakt katastrofa kvalita. Ergonomie stroje je také šílená, bolí z toho ruce. Nevím, ale po zakoupení vyžínače Parkside za 350kč nevím na jakou kategorii zákazníků Stihl cílí. Parkside úplně pohodě a má systém proti namotávání trávy na hřídel stroje
snad jen přijatelná cena
minimální ergonomie,nulový disegn,hlava se jeví jako dokonalý zmetek
Kazí pověst firmy Stihl,kdysi to bývala TOP značka
Tráva se namotává na hřídel
Velmi špatná ergonomie
Nasouvací strunová hlava jak u nejhorší číny
Jako Stihl se tedy předvedl. Po prvním sečení se tráva namotala na hřídel, motor šel z těžka až vrstva trávy stáhla strunovou hlavu, která je jen nasunutá na drážkované hřídeli motoru. Toto řešení mají nejpodřadnější číny! Motor smrděl, pravděpodobně napálený, vyžínač šel na vratku, tak jsem zvědavý jak to dopadne. Ergonomie stroje šílená, jak když držím neforemnou větev. Myslel jsem, že kupuji kvalitu a koupil jsem nevětší šunt co se dá sehnat. Od Stihl už ani strunu.
Lehký skladny
Vše proběhlo v pořádku za mě spokojenost.
Dobře ovladatelný,šikovný kousek.Používáme celé léto,podle potřeby.
Jednoduše,šikovný pomocník.
lehka a dobře se s ní pracuje