Skvělá volba, slouží nám 26 let.
Občas je problém s vysokou trávou na hřídeli.

Skvělá volba, slouží nám 26 let.
Občas je problém s vysokou trávou na hřídeli.
Snadno se sestavuje a startuje na první dobrou. Má ohromný výkon a je lehký do ruky
Křovinořez Stihl FS 120 je lehký, snadno se ovládá a má velký výkon. Jak nasazení hlavice s vyžínací strunou, tak nasazení trojcípého vyžínacího nože je velmi snadné a rychlé. Při práci nebolí záda ani ruce. Jsem spokojen. Je to kvalitní přístroj. Vhodný i do náročnějších terasovitých terénů.
Rozměry, výkon, výbava
Pro moje hobby potřeby naprosto dostačující
lehký
výkonný
odolný
celkový dojem perfektní, oproti minulým 3 křoviňákům nejlepší volba, k montáži/demontáži stačí jeden dodaný klíč/šroubovák
zatím spáleno cca 5l benzínu a šlape bez problémů. Vezme i opravdu velké kopřivy na pohodu mužu jen doporučit cena výkon super
splnil mé očekávání
Lehká.
lehký, dobře ovladatelný
za ty peníze asi nic lepšího nekoupíte
dostatečný výkon
menší váha
dobře se startuje
dostupný servis a díly
snad dobrý kup
Lehký a výkonný křovinořez
Lehký
Dostatečný výkon, přijatelná váha, dostupný servis
Sekal jsem zatím 2 x, ale maximální spokojenost co se týče váhy a výkonu - seču prudký dlouhý svah, výborné startování
Dostatečně silný,lehký, výborně startuje a má nízké vibrace, strunová hlava, trojzubec a popruh v ceně
Pracuje, jak má. Spokojenost.
Příliš dlouhá tráva se namotává na hřídel.
Doporučuji, koupil bych znova.
je to sice dvoutakt - ale moc nesmrdí....
při sekání trávy je malá spotřeba žací struny.
namáhavé startování....
za horka se lehce uchlastá....
ale vcelku spokojenost, výkon i rychlost sekání je fajn
Silný stroj v kvalitním provedení. Doporučuji!!
Jednoduchá manipulace a lehčí svou vahou.
Super výkon práce schopen všeho počínaje vysokou trávou nálety strniště...super jsem spokojen..za mě 1
Ľahký a všetko funguje ako má.mal som ho kúpiť už dávno.Ma perfektnú spotrebu.