Recenze STIHL 70242000052

Bateriově napájené zařízení s podsvíceným displejem STIHL 70242000052 měří vlhkost palivového a stavebního dřeva (palety), stejně jako sádry a cementu. Navíc zobrazuje i okolní teplotu. Tento model se vyznačuje designem s pogumovanými rukojeťmi a výsuvnými měřicími sondami. Je praktický a nabízí zajímavá řešení díky použití čipové technologie.

sprava.akv28. května 2026

velmi jednoduchá obsluha, příjemná cena, kvalitní výrobce, dostačující požadované funkce

filip-miska8. prosince 2025

Funguje na měkké dřevo (asi), nemám šanci ověřit pravdivost údajů ani přesnost.

Nefunguje na tvrdé dřevo, resp. na již nějakou dobu sušené tvrdé dřevo. Na čerstvě pokáceném buku ukazuje poměrně nízkou vlhkost. Je to vážně TA značka STIHL ?!?

Jelikož jsem to chtěl na kontrolu dřeva do udírny tak je mi to vlastně úplně k ničemu a půjde to buďto na reklamaci (U které se bojím, že nebude uznána) nebo do koše.

voj.jahoda15. října 2025

Nefunguje zámek Vlhkoměr od této značky jsem čekal mnohem kvalitnější.

Nedoporučuji tento produkt

jmstouracovi17. června 2025

nejsem žádný profík a produkt mě zaujal jak peněžně tak vzhledem. Používám ho málo a zatím jsem spokojen.