Recenze Stiga Estate 3084 H

Nově vylepšený, pohyblivý a snadno ovladatelný traktor je poháněn motorem Briggs & Stratton o maximálním výkonu 13,5 HP. Má hydrostatickou převodovku s plynule měnitelnou rychlostí vpřed i vzad. Klíčové vlastnosti - LED světlomety - elektrický startér - signalizace plného koše Zahradní traktor Stiga Estate 3084 H Dvounožová sekací hlava s elektromagnetickým zapínáním má záběr 84 cm, což…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Stiga Estate 3084 H je podle recenzí spolehlivý a výkonný zahradní traktor s jednoduchým ovládáním a vynikajícím rejdem. Většina uživatelů oceňuje jeho schopnost sekat i navlhlou trávu. Někteří však zmiňují obavy z trvanlivosti plastových dílů a problémy s ucpáváním žacího ústrojí nebo startováním po zimě.

• Jednoduché ovládání
  • Vynikající rejd
  • Dostatečný výkon pro sekání i navlhlé trávy
  • Vysoká spolehlivost
  • Perfektní sečení
  • Plastové díly mohou vyvolávat obavy o trvanlivost
  • Problémy se startováním po zimě
  • Ucpávání žacího ústrojí
  • Hlučná převodovka při tahání vozíku
  • Složitější napínání žacího řemene

Registrovaný uživatel23. února 2022

Zatím skvěle pracuje.

Nemám nic záporného.

Miloslav Navrátil14. srpna 2021

jednoduché ovládání. OK.

problémy po zimě ze startováním slabá baterie. Dal jsem silnější a zatím dobré. Na zimu do tepla. Problémy jsou ,že se ucpává žací ústrojí nutno zvednout traktorek a vyčistit. Dosti namahavé. Zlepšák jsem pořídil ,že na držáky koše nasadím upravenou starou zelenou bednu a seču.Trava padá na hromádky a pak ,po proschnutí pozbírám je toho polovic. Také napínání dlouhého žacího řemene není,, košer,,.Tahám za tím menší vozík a je hlučná i převodovka stroj mám 4 rokem. No Čína za 60 tisíc. Na moji zahradu silnější stroj?

Registrovaný uživatel7. srpna 2021

Ještě jsem ho neobdržel čekám na doručení doufám že to bude letos a budu spokojený

Registrovaný uživatel16. května 2021

není nic moc výběr

všechno z plastu doufam že vydrží

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Jsem celkově spokojený s výrobkem.

Registrovaný uživatel4. června 2020

Jednoduché ovládání,vysoká spolehlivost,perfektní sečení.Každých 14 dní .Je to super pomocník.

Registrovaný uživatel4. května 2020

Velmi jednoduché ovládání, vynikající rejd, dostatečný výkon na sekání i navlhlé trávy. Maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel21. srpna 2019

Jednoduchý na ovládání