Recenze Stiefel Driclor Solution roll-on 20 ml

Recenze Stiefel Driclor Solution roll-on 20 ml

Antiperspirant Driclor je určený k omezení nadměrného pocení hlavně v oblasti podpaží, ale i rukou a nohou. Omezuje míru pocení až o 50 % již po 1 týdnu používání. Antiperspirant Driclor nanášejte na postiženou oblast první týden 1x denně, večer těsně před spaním. Následující den ráno omyjte a osušte místa, na které jste Driclor aplikovali.

Registrovaný uživatel30. června 2025

Funguje tak jak má

andrea.navratilova3. března 2025

Vyhovuje, super pomáhá ...

ver27. dubna 2024

Osvědčená klasika, co obvykle funguje. Pro lidi, kteří se hodně potí a způsobuje jim to komplikace, je to dobrá volba.

Na podrážděné pokožce vážně dost pálí. Dalším záporem je vyšší cena a také zvýšená pravděpodobnost zdravotních problémů (prostě to není úplně zdravé, riziko otoků, rakoviny je asi holt trochu vyšší, otázkou je ale o kolik oproti nepoužívání ničeho).

U nás koupeno pro manžela, kterému se nedávno rozjela cukrovka a s tím se objevil extrémní problém s pocením v tříslech a díky tomu otevřené rány. Nyní i díky dricloru (jakmile se kůže zahojila, hned jsme použili driclor) se vše povedlo vyléčit a dlouhodobě problém vyřešit.

vladenkolar13. března 2024

Používám už dlouho a jsem s ním spokojená.

alena23. února 2024

Používám dlouhodobě,vyzkoušeno a funguje.

Na citlivé a podrážděné pokožce pálí,svědí.

Doporučuji,musíte si pročíst a držet se Návodu :))

dimi575. února 2024

ucinkuje