Bojler Recenze Stiebel Eltron PSH 120 Trend

Recenze Stiebel Eltron PSH 120 Trend

Ohřívač vody PSH 120 je tlakový a mimořádně energeticky úsporný elektrický zásobník teplé vody s novým designem k zásobování jednoho nebo několika odběrných míst. Umožňuje plynulé nastavení teploty 35 °C až 75 °C a automaticky ohřívá při poklesu hodnot pod nastavenou teplotu. Ocelová vnitřní nádoba je opatřena zvláštním smaltem CoPro a ochrannou anodou, které společně zajišťují mimořádně dlouhou…

milan.englicky12. června 2024

výměna za typově starší zeptejte se mne za 20let zda vydrží jako ten předešlý je v provozu denně

janmorkus27. února 2024

Bojler co dodat.

Není záměnný s předchozím EOV120 systémem plug in play je větší a má jinde platli na pověšeni musí se tedy vše upravit. Kotvy,voda elektroinstalace.

Registrovaný uživatel2. března 2023

Stejné připojení

Nahřívá tak jak má.

Registrovaný uživatel11. prosince 2022

přesně pasuje na předchozí tatramat,nemuselo se nic předělávat.

zatím vše vpořádku.

Registrovaný uživatel31. července 2022

Rozměry.

Konzole k uchycení se nachází níže, než u staršího bojleru stejné značky. Nechápu, proč to posunuli. :-(

Uvidíme, jak dlouho bude sloužit.

Registrovaný uživatel24. června 2022

Předchozí stejný typ vydržel 20 let.

Posunuté závěsy dolů mi zkomplikovaly montáž. Musel jsem upravit zavěšení a předělat přívod a výstup.

S životností budu doufám spokojen.

Registrovaný uživatel8. června 2022

Měnil jsem za starý Tatramat EOV 121 a úmyslně koupil tento typ, abych zvládnul výměnu bez zásahu do zapojení bojleru. Vše je stejné, rozměry, připojení, jediná změna byla podložka mezi bojlerem a zdí, takže připojení na trubky je o cca 2 cm více od zdi. Plastové trubky rozvodu vody to ale zvládly a byl připojen bez jediného problému a instalatéra svépomocí.

Vyměněno svépomocí kus za kus včetně zapojení elektřiny za hodinku

Registrovaný uživatel20. června 2021

Zatím jsme výrobek ještě neuvedli do provozu

Registrovaný uživatel17. června 2021

Spolehlivý , dlouhá životnost

Registrovaný uživatel5. května 2021

Zavěšení na zeď má nesmyslně jinou rozteč konzole než ten samý bojler 120, který jsme měnili. Z tohoto důvodu jsme museli vrtat znova do zdi a předělat připojení trubek na vodu.

Kdo to vymyslel, to byl hlava.