výměna za typově starší

výměna za typově starší
zeptejte se mne za 20let zda vydrží jako ten předešlý
je v provozu denně
Bojler co dodat.
Není záměnný s předchozím EOV120 systémem plug in play je větší a má jinde platli na pověšeni musí se tedy vše upravit. Kotvy,voda elektroinstalace.
Stejné připojení
Nahřívá tak jak má.
přesně pasuje na předchozí tatramat,nemuselo se nic předělávat.
zatím vše vpořádku.
Rozměry.
Konzole k uchycení se nachází níže, než u staršího bojleru stejné značky. Nechápu, proč to posunuli. :-(
Uvidíme, jak dlouho bude sloužit.
Předchozí stejný typ vydržel 20 let.
Posunuté závěsy dolů mi zkomplikovaly montáž. Musel jsem upravit zavěšení a předělat přívod a výstup.
S životností budu doufám spokojen.
Měnil jsem za starý Tatramat EOV 121 a úmyslně koupil tento typ, abych zvládnul výměnu bez zásahu do zapojení bojleru. Vše je stejné, rozměry, připojení, jediná změna byla podložka mezi bojlerem a zdí, takže připojení na trubky je o cca 2 cm více od zdi. Plastové trubky rozvodu vody to ale zvládly a byl připojen bez jediného problému a instalatéra svépomocí.
Vyměněno svépomocí kus za kus včetně zapojení elektřiny za hodinku
Zatím jsme výrobek ještě neuvedli do provozu
Spolehlivý , dlouhá životnost
Zavěšení na zeď má nesmyslně jinou rozteč konzole než ten samý bojler 120, který jsme měnili. Z tohoto důvodu jsme museli vrtat znova do zdi a předělat připojení trubek na vodu.
Kdo to vymyslel, to byl hlava.