Recenze Sthor TO-57091

Recenze Sthor TO-57091

Rázový utahovák pro utahování nebo povolovaní šroubů. Díky dostatečnému výkonu rázový utahovák odstraní matici kola během několika vteřin. Točivý moment působící na matici kola se zvyšuje s každým dalším nárazem. Utahovák je bezpečně uložen v uzavíratelném plastovém kufříku, který navíc obsahuje vyměnitelné nástavce z chrom-vanadiové oceli pro šrouby/matice 17, 19, 21 a 22 mm.

vlad.hlavacek28. října 2025

zatím výměna kol na autě a dobrý

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

funguje jak má byť

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Funguje jak má Bytelné provedení

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Při použítí na utažení kol osobního automobilu utáhl šrouby velmi dobře bez dlouhého použití rázů.

Povolit šrouby kol osobního automobilu nedokázal. Od prvního použití výrobku se z motorové části line zápach spáleného pertinaxu, tak doufám, že něco vydrží.

Z popisu výrobku jsem očekával o něco víc než zatím předvedl. Myslím, že povolit šrouby M12 nebo M16 ( na které jsou v sadě nástavce ) budou pro tento výrobek hodně velkým oříškem.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

Podle hodnot .800w je vyhovující.Jinak byl již použit a jsem sním spokojen.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Je perfekní. Kola byla dole razdva. Vybíral jsem ho podle popisu.a podle hodnot. 800w je dost velká síla a myslí že jsem se trefil.