Televizní držák Recenze STELL SHO 2021 SLIM (fixní držák)

Recenze STELL SHO 2021 SLIM (fixní držák)

Držák na LED/LCD/Plazma TV SHO 2021 SLIM LCD 40-65'' STELLFixní plochý držák pro LCD TV 40-65" - nástěnný, fixní - min. úhlopříčka obrazovky: 40" - max. úhlopříčka obrazovky: 65" - integrovaná vodováha - "pojistka" proti vysazení - VESA 75x75 - VESA 100x100 - VESA 200x100 - VESA 200x200 - VESA 400x400 - VESA 600x200 - VESA 600x400 - provedení v černé barvě Technické údaje: - min. vzdálenost od…

jirimartine.k23. prosince 2023

Jsem spokojený televize drží. Lišta na zeď je dost dlouhá takže se nechá s televizí posunout do strany když je třeba. Vybral jsem si ho kvůli prostoru prostoru před televizí, a taky proto že televize je pevnější než na nožičkách Toť vše.

Registrovaný uživatel6. dubna 2022

Účel splní

E-shop dodal produkt jiné značky

E-shop dodal produkt jiné značky, což se mi z principu nelíbí a obchod působí nedůvěryhodně. Dělá to na mě dojem, že to byl úmysl. Držák je velmi podobný, proto jsem si ho nechal, ale myslím, že takto obchod záměrně vydělává více peněz.

Registrovaný uživatel26. srpna 2021

Tenký profil - TV je prakticky na stěně.

Silonové pásky sloužící k odemknutí fixačních západek se lehce vysmeknou a TV pak nelze kvůli špatném přístupu demontovat z držáku.

Pokud neplánujete mít TV na stěně navěky, pak rozhodně nedoporučuji.

Registrovaný uživatel5. února 2021

Moc dobrá