Recenze Status Kliki 199113 11 dílný set

Kupí se vám v lednici otevřené zavařeniny, plechovky s konzervovanou zeleninou nebo vám zůstávají zbytky jídel v krabičkách, které nestíháte spotřebovávat? Šetříte si po otevření luxusní pochoutky na později, ale zkazí se dříve, než je stihnete znovu využít? S vakuovačkou Status 11 dílný set Kliki prodloužíte životnost vašim oblíbeným otevřeným marmeládám i nakládaným okurkám. Nepotřebujete…

miroslavhalfar16. února 2026

- cena - dle výrobce vyrobeno v eu - špunty fungují - i v obyčejné zavařovačce lze uchovávat potraviny déle a prodloužit tak čerstvost

- přiložená pumpa byla k ničemu (možná jen vadný kus)

s přiloženou pumpou jsem nebyl schopen vytvořit dostatečný podtlak tak, aby špunty na víčko přilnuly a udržely vakuum, takže šla rovnou do odpadu - až na propichovací část. Dost možná to byl pouze vadný kus, ale za tu cenu se mi nechtělo řešit reklamaci, protože jsem měl po ruce i druhou ruční pumpu z alzy, která poddlak v pohodě byla schopna vytvořit, takže špunty jako takové svou funkci plní. Jen je potřeba zvolit vhodnou nádobu a např. u zavařovaček dobře utáhnout víčko, jinak po chvilce přestane držet podtlak.

anonym19. prosince 2023

S tímto systémem mám dobré zkušenosti. Rozměrově malý, nezabírá místo. Nízká cena.

dobrý pomocník v domácnosti, šetří potraviny

Registrovaný uživatel26. října 2022

Nevydrží to zavakuované dlouho, takže naprd

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

dobrý nápad

ne vždy se podaří sklenici vzduchotěsně uzavřít