Poezie Recenze Stařec na čekané - Miloš Hoznauer, Jaroslav Kučera (2016, pevná bez přebalu lesklá)

Stárnutí a stáří je dvojího druhu. Mysli a těla. Duševní a fyzické. Oba tyto pochody mohou probíhat nezávisle na sobě.

Registrovaný uživatel28. května 2022

Mluví mi z duše

Skvělé - Super !!!!!!

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

Pravdivý pohled na seniorský věk

Přečteno jednim dechem

Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

Vrátil jsem se na bruslení na zamrzlém Labi v Čelákovicích v roce 1966 se svým přítelem Václavem, kterého mám 74 let.

Registrovaný uživatel29. října 2021

Já jsem také bruslil po zamrzlém Labi z Čelákovic k jezu v Lysé v roce 1964 asi jako Vy. Byla to neskutečná krása v lednu na zimní prázdniny s přítelem Václavem, znám ho 72 lét Michal Němec

Registrovaný uživatel18. února 2021

Ačkoliv mne autor osobně nezná, píše , až na kapitolu o otci do puntíku o mně. Jsem ve věku, kdy tuto knihu pan Hoznauer psal, knihu zcela optimistickou, plnou humoru a lidskosti a životních zkušeností. Dovolím si ocitovat konec jedné básně: Když z kočárku se vnučka směje svět věru není bez naděje a máš-li z neduhů legraci oddálíš i svou kremaci

Doporučená četba nejen pro starší a pokročilé