Lehký rychle postaveni

Lehký rychle postaveni
Všechno krásně ušité nikde nezatéká super
Dobrý předstan sedí přesně
Je lehký, rychle postavený
nejsou, možná náchylnější k propíchnutí :-)
musí se dávat pozor při manipulaci na poškození (propíchnutí), jinak skvělé
Lehký, rychlá a jednoduchá montáž, super cena, součástí byla i krycí spodní plachta podvozku a kola,
Přes šířku 2,6 m na karavanu je skutečná podlaha nakonec 3,7 X 2, 8
Rychlejší a pohodlnější postaveni
Vybaven jen jednou obloukovou nafukovací podpěrou i když ve video návodu k postavení jsem viděla i podpěry nade dveřmi
Vcelku pěkný
vyzkoušíme až v dubnu vyjedeme s karavanem,doufáme že postavíme bez problémů,chybí návod v češtině,což si myslím,že je chyba.
Pokud pošlete návod v češtině nebo odkaz kde si ho můžeme najít,tak to bude perfektní.Těšíme se na až ho postavíme ,protože je lehký a nebudeme se muset trápit s těžkou markýzou.
Kvalitní zpracování , bezvadná nafukovací vzpěra , postaví i sbalí jej člověk i sám. Boční vstupy fungují výborně. Nicméně doplňkové přítlačné tyče bude asi dobré pořídit , nebo vymyslet vylepšení.
kolíky do země jsou jen prachobyčejné "drátové", velký vstup by měl mít kotvení do země i uprostřed - nedá se pořádně napnout.
Od 19,4 . 2022 jsem zatím zboží neobdržel. Mám ten formulář chápat jako srandu ?