Recenze Stanley Fatmax FME1250K

Výkonné vrtací kladivo Stanley FatMax pro ostříleného profesionála nebo domácího kutila. S touto šelmou snadno vyvrtáte otvor do betonu a zdiva, např. za účelem umístění kotevních či upevňovacích šroubů. Sekání cihel, betonových bloků a kamene nebude díky příkonu 1250 W a energii úderu 3,5 J žádný problém.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Stanley Fatmax FME1250K je podle recenzí vysoce výkonné a spolehlivé vrtací kladivo, které zvládá náročné úkoly ve stavebnictví i v domácím použití. Uživatelé oceňují jeho odolnost, kvalitu zpracování a praktické funkce. Produkt se jeví jako vhodná investice pro ty, kteří hledají výkonný a trvanlivý nástroj.

• Vysoký výkon při vrtání a sekání
  • Spolehlivost i v náročných podmínkách
  • Kvalitní zpracování
  • Dlouhý kabel pro větší dosah
  • Přijatelná cena vzhledem ke kvalitě
  • 3 pracovní režimy a plynulá regulace otáček
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel10. září 2024

vyzkoušeno zatím vše ok.

kvalita ,síla.doplňkové sekáče s vrtáky v kufru,poctivá délka přívodní šňůry celkově za 1*

bohuslavbalcarek27. listopadu 2023

cena za dobrý komplet

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

Prostě super

Registrovaný uživatel7. února 2022

Cena výkon jednozne super, jezdím po montážních cele roky a mohu říct že jsem maximálně spokojený, silný stroj s dlouhým kabelem. Už mám asi páté ale to co zažívá za deste bláto a pod to by odešlo i profi

Až odejde koupím nove

Registrovaný uživatel2. dubna 2019

3 pracovní režimy Spínač s plynulou regulací otáček Hloubkový doraz výkon

Tento stroj se nezastaví před ničím! Práce sním je na pohodu. Spolehlivá značka. Parádní výkon.

Registrovaný uživatel2. dubna 2019

příjemná manipulace super barevné provedení přijatelná cena

Práce s tímto strojem jde sama. Koupil jsem a nelituji. Každý domácí kutil jistě ocení takovou hračku.

Registrovaný uživatel29. března 2019

výkon cena barva

Kvalitní výrobek a funguje spolehlivě. Používám doma a v práci a nemůžu si stěžovat.

Registrovaný uživatel26. března 2019

výkon vzhled síla hmotnost cena

Jsem spokojený. Dokáže víc, než jsem očekával.

Registrovaný uživatel14. března 2019

typ sklíčidla: SDS+ příkon (W): 1250 účinné vrtání a sekání

Používám dva roky a zatím jsem na nic nepřišel.

Dělám ve stavebnictví a zatím, jsem, nenašel, materiál přes něho bych se neprovrtal. Zatím naprostá spokojenost. Sice vysoké pořizovací náklady ale za kvalitní výrobek si velice rád připlatím.