Recenze STANLEY 1913 AeroLight Transit 350 ml

Termohrnek je dostupný v zářivě žlutém provedení. Materiál a zpracování Tento termohrnek je vyroben z 18/8 nerezové potravinářské oceli, což zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. Konstrukce využívá technologii STANLEY AeroLight™ a dvojitou vakuovou izolaci z válcované oceli, která pomáhá udržet nízkou hmotnost bez kompromisů na tepelný výkon. Objem a rozměry Termohrnek má objem 350…

Registrovaný uživatel19. září 2026

Vhodný tvar, láhev je lehká, dobře těsní, dlouho udrží požadovanou teplotu, velký výběr barev

Varianta Watercolor Blue
franta.draha12. dubna 2026

mé shrnutí mluví za vše, bych se jinak opakoval

mám již třetí výrobek této společnosti. Na předchozí výrobky nedám dopustit termoska 1,1 l. a 750 ml.. mě plně vyhovují jak velikostí tak výdrží díky mému brutálnímu zacházení kdy mě každou chvíli někde upadne. Taktéž uváděné parametry teplot jsou vcelku přesné

Varianta Meadow
alenacechova66630. března 2026

Nejlepší

Varianta Hammertone Green
kristina.toncarova10. prosince 2025

Mám jako dárky k Vánocům. Líbí se mi velký výběr barev a časy udržitelnosti teploty nápojů. Snad to tak bude ;-)

Varianta Watercolor Blue