Recenze Stamed Inkontinenční podložka 117236 110 x 90 cm 1 ks

Inkontinenční podložky pod klienty v provedení z měkkého příjemného materiálu s aktivním odvodem potu. Udrží tak postel suchou. Absorbent pojme až 2000 ml tekutiny. Kvalitní nepromokavá spodní vrstva pro méně časté výměny.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Inkontinenční podložka Stamed je podle většiny recenzí spolehlivá a snadno udržovatelná, s dobrou savostí a neprotékáním. Někteří uživatelé však uvádějí, že tekutinu nevsákne, ale pouze nepropustí, což může být pro konkrétní použití nevyhovující. Pro ty, kdo hledají opakovaně použitelnou podložku, je produkt vhodný.

• Dobře savé
  • Snadná údržba
  • Neprotýká
  • Neshrnuje se
  • Vhodné pro opakované použití
  • Nepropustí tekutinu, ale nevsákne ji
  • Pro některé uživatele nevyhovující

Registrovaný uživatel14. listopadu 2022

Je výborná, skvelé saje,nesmrdi, my jí máme kvuli diteti a taky morcatum,ten smrad se týka morčat, vůbec nesmdi ani po 5 dnech a neprotestoval,za nás jednička pro celou rodinu i domaci milacky

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

Všechno je super jsem moc spokojená

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Naprosto nevyhovující, prodejce uvádí že vsákne 2000 ml/m2, ovšem spíš měl napsat, že nepropustí tekutinu, ale na to stačí obyčejný igelit . I v množství 100x menším ( pouhých 20 ml) je na podložce v místě vylití tekutiny všechno mokré. Podložka k ničemu !

Podložka k ničemu ! Vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Funguje jak má, lehce se dá vyprat.

Registrovaný uživatel31. července 2022

- neshrnuje se - neprotýká Vyplatí se oproti jednorázovým které se shrnovaly

Registrovaný uživatel12. května 2022

protože to znám a je to vynikající

Registrovaný uživatel3. května 2022

Podložky používáme denně. Jsme spokojeni. Dobře savé, snadná údržba. Vřele doporučujeme.

Registrovaný uživatel21. března 2022

Mám je pod štěňata a jsou super, narozdíl od papírových je nerozdrápají a dají se snadno vyprat a jede se dál. Ušetří mnoho papírových.